ИСПЛИВАЛИ ШОКАНТНИ ДЕТАЉИ: Славни фудбалер имао собу за силовање

Новости онлине

16. 08. 2022. у 07:59

Бенџамин Менди, фудбалер Манчестер ситија и репрезентативац Француске, главна је вест у британским таблоидима.

ИСПЛИВАЛИ ШОКАНТНИ ДЕТАЉИ: Славни фудбалер имао собу за силовање

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Менди је отпужен за силовање и покушај силовања, а укупно 13 девојака је тужило њега или његовог саучесника, па детаљи из суда пуне острвску штампу.

Тужилаштво је изнело доказе о посебној соби у коју је Француз водио девојке пре него их је сексуално злостављао. Менди у Чеширу крај Манчестера поседује вилу вредну око 7 милиона евра. У њу је доводио девојке које је претходно упознавао у ноћним клубовима Манчестера. Мендију је помоћ пружао Луј Саха Матури, човек који има исто име као славни фудбалер Манчестер јунајтеда, али нису у родбинским везама. Саучесник је "таргетирао" девојке у клубовима и "креирао ситуације" које француски фудбалер може да искористи. Након тога би се Бенжаман са жртвом одвезао до свог дома, где је напаствовао девојке и силовао их.

На крају се стигло до бројке од 22 тужбе од стране 13 девојака.

Девојке су биле жртве француског фудбалера у различитим ситуацијама, чак и онда када су му јасно говориле да не желе да имају односе са њим или када их је напио довољно да нису биле у стању да га одбију. Оне нису имале ни могућност да побегну из Мендијеве виле вредне преко пет милиона фунти, јер је француски фудбалер имао детаљно припремљен план.

Сваки од 22 прекршаја за који је почело суђење догодио се у поменутој вили, старом здању са огромном гвозденом капијом далеко од цивилизације. Најближе место удаљено је 15 минута хода сеоским путем без осветљења, па девојке које су завршиле на имању светског шампиона са репрезентацијом Француске нису имале шансу да дозову помоћ.

Оне су приликом одласка на имање остављале мобилне телефоне како не би могле да комуницирају са остатком света, али и како их нико не би лоцирао преко друштвених мрежа. Такође, поједине девојке навеле су да су након ноћи проведене на имању морале да замоле особље виле да им отвори врата и улазну капију како би коначно успеле да побегну.

Једна жена сведочила је како је у кућу намамљена због састанка са другим мушкарцем, једна тврди да је била силована током менструације, док је једна од жртава била малолетна у тренутку силовања. Пет девојака оптужило је само Мендија за напад, њих шест оптужило је за напад само Саху, а двојица осумњичених изјаснили су се да нису криви ни по једној од 22 тачке.

БОНУС ВИДЕО: Влаховић нови рекордер - пет највећих трансфера српских фудбалера

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (0)

КОКАИН МУ РАЗОРИО КАРИЈЕРУ: Играо раме уз раме са Роналдом, а данас ради као зидар да би преживео (ВИДЕО)