БИВШИ РЕПРЕЗЕНТАТИВАЦ ПРЕТУКАО РАДНИКА ПУМПЕ! Није хтео да га пусти у коцкарницу, а онда је кренуо хаос (ВИДЕО)

Новости онлине

14. 08. 2022. у 08:43

Некадашњи репрезентативац Босне и Херцеговине Петар Јелић (35) изазвао је инцидент на бензинској пумпи на магистралном путу Модрича - Шамац.

БИВШИ РЕПРЕЗЕНТАТИВАЦ ПРЕТУКАО РАДНИКА ПУМПЕ! Није хтео да га пусти у коцкарницу, а онда је кренуо хаос (ВИДЕО)

Фото: М.Вукадиновић

Јелић је прво вербално, а затим физички напао радника пумпе Јована Боројевића, који му није дозволио да након истека радног времена уђе у коцкарницу која је у склопу објекта.

Марјановић и Јелић су бацали петарде, а било и оних који су давали по 9 комада! (ВИДЕО)

У разговору за БН телевизију нападнути радник је саопштио шта се издешавало. Бахатост и безобразлук некадашњег фудбалера, а данас политичара и члана СНСД-а прешла је све границе.

- Замолио сам га фино, људски, али он је назвао газду пумпе да добије дозволу. Да ли је добио не знам. У једном тренутку ми је телефон понудио да ја разговарам са газдом, ја сам одбио и нисам му дао да уђе. - Почиње исповест Боројевић и наставља.

Фото: М.Вукадиновић

 

- Он је затим завршио разговор, упутио ми је псовке, опсовао ми мајку и поручио је да ће ме поломити. Ушао је у пулт, хватао ме за мајицу и ударио ме шамаром.

- Успео сам да назовем полицију, он ми је са леђа дошао и гурнуо ме. Настављено је нагуравање и убеђивање да је радно време завршено, а ја сам затражио помоћ од полиције коју сам успео да контактирам.

Упркос чињеници да је полиција позвана, бахати Јелић се није заустављао.

- Он је поново почео да ме удара, хватао ме прстима за лице, огребао ме, имам те две мање огреботине, рекао је нападнути радник.

Полиција је реаговала и сачинила је записник о дешавањима и видећемо хоће ли против некадашњег репрезентативца Босне и Херцеговине бити покренут поступак.

Подсетимо, Петар Јелић је некадашњи фудбалер Модриче одакле је и изборио наступ у националном тиму БиХ.

У каријери је данас 35-годишњи Јелић био члан Нурнберга, ЦЗ Јене, ОФК Београда, Рада, Волге, Динамо Тбилисија, Новог Пазара и кинеског Гуангдонга.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (1)

КОКАИН МУ РАЗОРИО КАРИЈЕРУ: Играо раме уз раме са Роналдом, а данас ради као зидар да би преживео (ВИДЕО)