СРБИН ОПЧИНИО ИНДИЈУ: Тресе се аеродром! Невероватан дочек за нашег стручњака, ово се не памти... (ВИДЕО)

Новости онлине

01. 08. 2022. у 20:57

НЕВЕРОВАТНИ кадрови долазе из далеке Индије, где популарност једног тренера са ових простора достиже усијање.

СРБИН ОПЧИНИО ИНДИЈУ: Тресе се аеродром! Невероватан дочек за нашег стручњака, ово се не памти... (ВИДЕО)

Фото ЕПА

Наиме, Иван Вукомановић вратио се у Индију пред почетак припрема за нову сезону, а присталице Керал Бластерса, тима на чијој клупи седи, направиле су му невероватан дочек. 

Тренер који је у првој сезони рада на другом крају света стигао до саме завршнице националног шампионата, упркос томе што је имао најнижи буџет у најелитнијем рангу, крочио је на аеродром у Индији, а потом је уследио прави делиријум.

Рођени Ужичанин нашао се окружен навијачима који су га брзо засули обележјима и у трансу скакали са њим, док је око њега било на десетине фоторепоретера, камера и новинара, као доказ тога колико је перспективни стратег обожаван у овој далекој земљи. 

И сам Вукомановић је изгеда нашао место под звездама у специфичној средини и шампионату, о чему сведоче и кадрови на којима је наш тренер кренуо да грли присталице Керал Бластерса и заједно са њима пева навијачке песме.

Млади српски стручњак  после епизоде у млађим категоријама Стандарда водио је словачки Слован из Братиславе, да би у једном тренутку добио шансу на клупи Стандарда и Аполона. После свих европских искустава одлучио се за одлазак у Индију.

Вукомановић је некадашњи штопер Обилића и Црвене звезде који је зенит играчке каријере достогао у Белгији.

Бонус видео: Кад је у халу ушао војни оркестар, "гробари" и "делије" загрмели као један!

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

Како постати и остати бр. 1 у ономе што радите?