РАСТАНАК СА ПАРТИЗАНОМ: Дугогодишњи фудбалер напушта клуб, сигуран да је "парни ваљак" у добрим рукама

Novosti online

02. 07. 2022. у 18:55

ДОСАДАШЊИ фудбалер Партизана Марко Јевтовић у току дана обавиће медицинске прегледе и потписати двогодишњи уговор са турским Газијантепом, саопштено је на сајту црно-белих.

РАСТАНАК СА ПАРТИЗАНОМ: Дугогодишњи фудбалер напушта клуб, сигуран да је парни ваљак у добрим рукама

Фото: ФК Партизан

Јевтовић је у Партизану био у два мандата - први пут од 2015. до 2018. године, када је освојио "дуплу круну" у сезони 2016/17 и други пут у претходних шест месеци.

Између тога три сезоне провео је у Коњи, а једну у Ал Ахлију из Катара.

- У Турској сам оставио добар утисак и стекао мноштво пријатеља. Верујем да ћу на исти начин наставити да представљам и себе и Партизан и Србију. Идем да уживам у фудбалу и надмећем се - рекао је Јевтовић.

Фудбалер је зимус имао позива са других страна, али је одлучио да се врати у Партизан са великом амбицијом да проба да поновимо 2017. годину и ''дуплу круну''.

ФОТО: ФК Партизан

- Хтео сам да помогнем колико год могу. Нажалост, нисмо успели из много разлога и остаје ми велики жал због тога. И даље се осећам празно и заиста не знам колико је бодова довољно да се узме трофеј. Ми смо дали и више од својих могућности у борби за наслов првака.

Јевтовић је истакао да је "Партизан у најбољим могућим рукама - рукама сјајног тренера Илије Столице и сјајних играча".

- Играће се модеран, леп фудбал и навијачи ће моћи да уживају. Надам се и верујем у подршку навијача и када буде добро, а још више када буде лоших тренутака - поручио је Јевтовић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

НАПРЕДАК РЕШИО ПИТАЊЕ НАПАДАЧА: Бивши фудбалер Партизана стигао у Крушевац