"КАД ИЗГУБИМ, ЈА ПОБЕЂУЈЕМ": Емотивно обраћање Синише Михајловића на Ренато Д'Алари

Новости онлине

15. 05. 2022. у 14:06

Српски стручњак Синиша Михајловић је пре почетка утакмице између Болоње и Сасуола на стадиону Ренато Д'Алара примио признање за најбољег тренера месеца априла у Серији А, а награду је желео да подели са свим члановима стручног тима.

КАД ИЗГУБИМ, ЈА ПОБЕЂУЈЕМ: Емотивно обраћање Синише Михајловића на Ренато ДАлари

Фото: ФК Болоња

Они су му били од велике помоћи у периоду када је био на болничком лечењу и зато су сви заједно изашли на терен да би примили признање.

Михајловић се захвалио на награди, а онда се осврнуо на финиш сезоне.

- У Венецији нисмо успели, нисмо ни морали, али сада морамо да освојимо шест бодова како бисмо забележили најбољи финиш у ери председника Сапута. Навијачи заслужују да се радују. Шта носи будућност? Живот ме је научио да размишљам дан по дан, бавићемо се математиком кад за то дође време. Чак и кад изгубим, ја побеђујем, јер нешто научим. Не растете само од рођења, већ и као људи и играли, то стално понављам деци", каже Михајловић.

Српски стручњак је наговестио да жели да остане у Болоњи.

- Одувек сам говорио да ми је лепо овде, волим навијаче, клуб, тим. Увек се трудим да дам све од себе и да извучем најбоље од играча, понекад успем, понекад не. Учимо из грешака у прошлости", рекао је Михајловић.

БОНУС ВИДЕО: Ко је Ерлинг Халанд најтраженији фудбалер на свету?

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ШПАНСКИ АС ДОНОСИ ЕКСКЛУЗИВУ: Роналдо мења Левандовског у Бајерну