ХОЋЕТЕ ДА ГЛЕДАТЕ "ОРЛОВЕ" У КАТАРУ? Управо је почела јурњава за картама за Светско првенство

Новости онлине

19. 01. 2022. у 11:37

ФИФА је данас покренула процес пријављивања за карте за предстојеће Светско првенство у фудбалу које ће се ове године одржати у Катару.

ХОЋЕТЕ ДА ГЛЕДАТЕ ОРЛОВЕ У КАТАРУ? Управо је почела јурњава за картама за Светско првенство

Tanjug/AP

На Мундијалу ће, после драматично извојеване победе над Португалом, учествовати и репрезентација Србије, а сви заинтересовани да на лицу места прате "орлове", или неки други тим на шампионату света, од ове среде могу да се пријаве за улазнице.


Од данас до 8. фебруара, у првој фази набавке карата, навијачи ће моћи да на сајту https://www.fifa.com/tickets изразе своју жељу које мундијалске мечеве желе да посматрају.


Како истиче ФИФА, "није важно да ли се пријавите првог или последњег дана рока", сви ће бити узети у обзир за жребање, а најсрећнији ће потом имати прилику да улазнице и купе.

Оно што је већ првог дана набавке карата јасно, то је да је потражња огромна, па се и по пола сата мора чекати у "онлајн реду", да би се уопште дошло до странице на којој се може изразити жеља за набавком вредног парчета папира.

Мундијал у Катару ће се одржати од 21. новембра до 18. децембра 2022.

Жреб је на програму 3. априла у Дохи, с тим да ће се он одржати пре него што се у потпуности заврше квалификације. Наиме, тек по окончању жребања група, биће позната два победника интерконтиненталног баража.

БИНУС ВИДЕО: СЛОБОДНИ АСОВИ: Могући трансфери који ће променити фудбал!

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ИСТОРИЈА СЕ ПИШЕ У „ГРАДУ СВЕТЛОСТИ“ Ево какве су шансе да Новак Ђоковић одбрани титулу на Ролан Гаросу!