ХРВАТСКА НАВИЈА ЗА СРБИЈУ: Ево због чега прижељкују нас на Европском првенству, а не Шкоте!

Novosti online

12. 11. 2020. у 18:50

Победник меча Србија - Шкотска ће се пласирати на Европско првенство 2020. и већ зна да ће му ривали бити Енглеска, Чешка и Хрватска, а највећу трему поред нас имају управо "комшије".

ХРВАТСКА НАВИЈА ЗА СРБИЈУ: Ево због чега прижељкују нас на Европском првенству, а не Шкоте!

ФОТО: ЕПА

Кога би Хрвати радије за ривала на ЕП?

У анкети коју је направио хрватски портал 24сата.хр, у којој је учествовало више од 12.000 навијача, они су већински изабрали да је боље да играју са Србијом.

Убедљива победа (63%) говори да ће добар део Хрватске навијати за Србију вечерас, али вероватно зато што мисле да ће "орлове" лакше победити. Заказани меч ЕП игра се у Глазгову, а јасно је да није нимало пријатно играти против Шкота на "Хампден парку", па чак и кад нема навијача.

Хрвати су због тога одабрали Србију, као лакшег ривала, а добро знамо колико "напетости" доносе ови дуели. До сада смо играли четири пута - три пута је било нерешено, а једном су победили "ватрени".

"Ми желимо Србе, а јасно да и они желе нас. Па онда нека се и догоди тај дуел. Таман да им се још једном реванширамо за оно испадање 1999. године. Само је питање би ли нам било слађе да их добијемо у утакмици која директно одлучује о проласку или да их добијемо у утакмици која је њима кључна, а нама не буде толико битна", наводе на порталу "24сата.хр".

С обзиром на то да су Хрвати већ убеђени да би победили Србију, треба ли већа мотивација играчима?

(МОНДО) 

Пратите "Новости спорт" на Фејсбуку 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)