ЗБОГ ПРЕТЊИ СМРЋУ СТАНИЈИ ДОБРОЈЕВИЋ: РЕМ поднео кривичну пријаву против Кристијана Голубовића

Novosti online

24. 09. 2020. у 10:04

ЗБОГ ПРЕТЊИ СМРЋУ СТАНИЈИ ДОБРОЈЕВИЋ: РЕМ поднео кривичну пријаву против Кристијана Голубовића

Фото: Инстаграм

ЗБОГ језивих претњи које је пре неколико дана у програму уживо Кристијан Голубовић упутио Станији Добројевић, реаговао је РЕМ (Регулаторно тело за електронске медије) и против задругара поднео кривичну пријаву.

Наиме, они су оштро реаговали на Кристијанове речи када се заклео у децу да ће убити Станију уколико му се не извини за увреде које је изнела на рачун његове жене и деце.

- Поднели смо кривичну пријаву због претњи смрћу изречених у ријалити програму "Задруга 4". Законска је обавеза РЕМ-а да се обрати надлежним органима када утврди да је у програму извршено неко кривично дело, као што је овде то случај - поручили су са Информер.

Подсетимо, Голубовић је 16. септембра одговоарао на питања гледалаца, а питање о Станији га је посебно разбеснело.

- Заклињем се у своје двоје деце, убићу Станију лично или преко својих људи, ако ми се искрено не извини што ми је споменула децу, по цену да идем 40 година на робију - рекао је Кристијан тада.

После његових језивих претњи огласила се Станија и путем друштвених мрежа је затражила заштиту од надлежних органа због претњи и угрожавања њеног живота.

Објава Станије Добројевић на претње Кристијана Голубовића

- Нисам веровала да цу бити принуђена да овако нешто окачим на свој профил, али нажалост морам како бих на време реаговала, апеловала и пробудила свест код нашег народа, наше државе, нашег правосудног система, полиције, медија... Ово није први пут да ми се на националној телевизији на најбруталнији начин јавно прети смрћу! - поручила је Станија.

И она је против Кристијана поднела кривичну пријаву.

- Данас је поднесена кривична пријава. У ријалити не улазим док не буду погодни услови за то. Интересују ме само јавне мере! Угрожена ми је безбедности и живот. Овај сукоб је почео под камерама јавно и датира од Фарме 6, хоћу да се ово реши пред народом, нацијом, камерама: ЈАВНО! Не морам даље више да се оглашавам, нити било шта да објашњавам - навела је Станија 17. септембра.

- А, по коментарима подршке и народа, схватила сам да им је све јасније него и мени самој. С љубављу, Станија - поручила је тада.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)