КРИСТИЈАН ГОЛУБОВИЋ ПРЕТИО СТАНИЈИ ДОБРОЈЕВИЋ: Убићу је ако се не извини за децу!

В.Н.

17. 09. 2020. у 23:13

КРИСТИЈАН ГОЛУБОВИЋ ПРЕТИО СТАНИЈИ ДОБРОЈЕВИЋ: Убићу је ако се не извини  за децу!

Фото АТА Images

КОНТРОВЕРЗНИ Кристијан Голубовић запрепастио је све у "Задрузи", али и гледаоце, упућујући бруталне претње Станији Добројевић, која ће такође бити учесник четврте сезоне Пинковог ријалитија.


- Заклињем се у своје двоје деце - убићу Станију, лично или преко својих људи, ако ми се искрено не извини што ми је споменула децу, по цену да идем 40 година на робију - изговорио је шокантне речи Голубовић, алудирајући на њихов турбулентан однос и сукобе које су имали током "Фарме 6".

Фото АТА Images


Станија се, тим поводом, огласила на "Инстаграму", где је, уз снимак Кристијанових претњи, навела:


- Нисам веровала да ћу бити принуђена да овако нешто окачим на свој профил, али, нажалост, морам, како бих на време реаговала, апеловала и пробудила свест код нашег народа, наше државе, нашег правосудног система, полиције, медија... Ово није први пут да ми се на националној телевизији на најбруталнији начин јавно прети смрћу!


Она је додала:


- Пре пет година ме је овај човек јавно рекетирао, цела земља је то гледала и ћутала?! Нико реаговао није. Сад јавно прети смрћу. Доста више! Осим тога што ћу поднети кривичне пријаве, апелујем на све људе да на овакве ствари не остану неми, већ да реагују. Ово није ријалити, ни шоу-бизнис, ово је мој живот и мени се вечерас јавно претило смрћу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)