ЂОГАНИЈЕВИ ИЗНОСЕ ПРЉАВ ВЕШ: Бруталне прозивке бивших супружника, преваре, уцене...

Новости онлине

17. 03. 2020. у 15:05

ЂОГАНИЈЕВИ ИЗНОСЕ ПРЉАВ ВЕШ: Бруталне прозивке бивших супружника, преваре, уцене...

Фото: Принтскрин

Откако је пре два дана ушла у Задругу, Анабела Атијас је својом животном причом шокирала јавност. Она је изнела доста нових детаља из брака са Гагијем, али и из везе своје ћерке Луне и Марка Миљковића.

Певачица је рекла да Луна треба да се лечи, да поради на свом менталном здрављу, као и да треба да прекине да "чува препоне Марка Миљковића".


Гаги је с друге стране изјавио да је његова ћерка Луна неваспитана, а са тим се сложио и Марко Миљковић.

Луна је због свађе својих родитеља, али и расправе Анабеле и Марка хтела да напусти ријалити.

Певачица је наочиглед милионског аудиторијума открила да ју је Гаги варао са певачицом Ксенијом Пајчин пре много година, иако су њих две биле најбоље другарице


ГАГИ ПРИЗНАО ДА ГА ЈЕ АНАБЕЛА ПРЕВАРИЛА

Током разговора са задругарима, Гаги је изнео тврдње да га је Анабела варала и да је за то сазнао преко телефона њихове ћерке Луне.

- Било је близу развода и то је моја грешка и била се заљубила у типа неког. Да ли је била интимна са њим или није, не знам. Сазнао сам преко Луниног телефона, послао јој поруку да је у теретани. Ја сам га назвао и рекао да ми каже: ,,Слушај, исећићу те" јер хоћу да знам. Ја сам је назвао и она је само ћутала. Признала је, то је то - испричао је Гаги.


ГАГИ: АНАБЕЛА ЈЕ УЦЕЊИВАЛА ЛУНУ

Гаги je открио и многе детаље из Анабелиног и Луниног односа

- Забезекнуо сам се кад је ушла јер ми је рекла да неће никад ући, није се поздравила са мном а ја њу познајем 25 година . Све што ју је тиштило и што је имала против мене решила је да изнесе. Уцењивала је Луну и правила јој хаос. Она се чула са Луном док је била у "Задрузи" и уцењивала је, радила је неке ствари где сам ја морао да реагујем за доборобит мог детета- испричао је Гаги.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)