ДИРЕКТОР ЛАЗЕ ЛАЗАРЕВИЋА О СЛУЧАЈУ АНАБЕЛЕ АТИЈАС: Њен однос према Луни је патолошки

Новости онлине

25. 04. 2020. у 17:33

ДИРЕКТОР ЛАЗЕ ЛАЗАРЕВИЋА О СЛУЧАЈУ АНАБЕЛЕ АТИЈАС: Њен однос према Луни је патолошки

Фото: Принтскрин

Др Јован Марић, неуропсихијатар и дугогодишњи директор Неуропсихијатријске болнице "Др Лаза Лазаревић" заинтересовао се за случај Анабеле Атијас, те га је помно изанализирао.

Подсетимо, певачица је ушла у ријалити "Задруга 3" како би испричала своју страну приче везану за све оно што заузима позамашан део медијског простора због вишегодишњег учешћа њене ћерке Луне Ђогани у истом.

- У већини држава није нормално да се мајка меша у живот ћерке која има 25 година, али у земљи Србији јесте. Истраживања показују да код нас деца живе код родитеља до своје 30. године па и дуже, услед финансијских недаћа. Отуда пракса да се родитељи мешају у живот своје деце - истакао је др Јован Марић за "Ало".

- Неке мајке желе да кроз децу реализују оно што нису у свом животу, нарочито ако је у том животу било доста промашаја. Анабелин однос према Луни је патолошки, највероватније због тога што ју је млада родила - додао је неуропсихијатар.

- Она се често ривализира са ћерком и несвесно је имитира, желећи да одржи и продужи своју младост. А одавно је познато да се не воле идентичне мане које препознајемо код особа које волимо.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)