ЛУНУ ВИШЕ НЕ СМАТРА СВОЈОМ ЋЕРКОМ? Анабела признала да је арогантна краљица, па открила коју особину би волела да има њена ћерка Нина! (ВИДЕО)

Новости онлине

25. 04. 2020. у 21:58

ЛУНУ ВИШЕ НЕ СМАТРА СВОЈОМ ЋЕРКОМ? Анабела признала да је арогантна краљица, па открила коју особину би волела да има њена ћерка Нина! (ВИДЕО)

Фото: YouTube принтскрин

Данас су задругари окупљени за црним столом гласали за три најарогантније особе у Белој кући. Гаги Ђогани навео је своју бившу супругу као једну од најарогантнијих а затим је ред дошао на Анабелу Атијас да да свој суд.

- Мало си умислила да си битна. Синоћ у Игри истине упадаш у реч свима - рекао је Гаги када је дошао ред на Анабелу да гласа.

- Је л' сам поправила круну? Иначе, ти никоме не упадаш у реч - одговорила је Анабела.

- Не можеш да ме прекидаш, у ријалитију смо. Мислим да гледаоци знају о чему причам - љути је био Гаги.

- Тара Симов је дефинитивно арогантна краљица, остани таква. Немој да дајеш да те поколебају у томе. Треба да идеш стазом од које ће да стрепе пре него што нешто изговоре. У позитивном смислу си арогантна. То је штит, и ја сам одлучила да будем арогантна. Брендон је арогантан а његова ароганција ми не прија. Он је пурпурно биће, а ја сам само коза. И трећа је Нина Бабић. Мислим да је превише доминантна у сваком смилсу те речи. Не знам да ли то има везе са њеним годинама или се брани тако. Ја бих волела да моја ћерка Нина има ту дозу ароганције, она јесте мало арогантна - рекла је Анабела.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)