СПРЕМИТЕ СЕ ЗА СПЕКТАКЛ! Лукас на Toxic TV пева уз подршку Снежане Ђуришић

Новости онлине

30. 04. 2020. у 13:15

СПРЕМИТЕ СЕ ЗА СПЕКТАКЛ! Лукас на Toxic TV пева уз подршку Снежане Ђуришић

Фото: Toxic TV

Најпопуларнији певач у региону Аца Лукас већ је померио границе музике када је спектакуларним концертом на тераси разбио тишину над Београдом а посредством Toxic TV и целим светом, и на тај начин унео позитивне емоције у милионе домова показавши да и музика помаже у борби против пандемије вируса корона.

Сада, он иде корак даље.

Музичка звезда приредиће нови спектакл, други током карантина и овога пута, како је сам истакао, певаће за своју душу, те ће све гледаоце очекивати права музичка посластица, а у свему томе помоћи ће му и једна од најбољих фолк певачица у историји Снежана Ђуришић.

Фолк дива прихватила је позив колеге да буде његов специјални гост на овом јединственом догађају где ће уз подршку најтраженијег и најуспешнијег оркестра на Балкану у последњој деценији под вођством Борка Радивојевића извести неке од највећих хитова у историји домаће музике али и песме које су њима лично најдраже.

Фото: Toxic TV

Tekst potpisa

Тако ће сви гледаоци непоновљивог спектакла који ће ексклузивно вечерас од 21 сати моћи да се прати у директном преносу поћи на право музичко путовање, и то на Toxic TV путем Mts IPTV платформе на позицији 115, Супернове на позицији 21, Go4you платформе као и Arena Cloud апликације која је бесплатно доступна за андроид и iPhone уређаје на AppStore и Google Play сервисима.

Током вечери испуњење музиком и забавом моћи ће да уживају у песмама које Аца Лукас и његови гости запевају и наруче онда када им је најлепше и када се проводе онако како се и сам концерт зове - за своју душу.

А после концерта, Toxic TV и Arena Channels Group омогућили су корисницима да путем апликације Arena Cloud наставе са уживањем гледајући најбоље домаће серије и филмове, Арена Спорт канале као још много квалитетног пробраног телевизијског програма.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)