ЛУНА ДОЖИВЕЛА НЕРВНИ НАПАД: Марко је оставио због афере са Гастозом (ВИДЕО)

Новости онлине

01. 05. 2020. у 18:31

ЛУНА ДОЖИВЕЛА НЕРВНИ НАПАД: Марко је оставио због афере са Гастозом (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин

Марко Миљковић ставио је тачку на везу са Луном Ђогани, када је уживо у емисији "Гледање снимака" рекао како је раскид коначан. Луна ово није најбоље поднела, па је уследио нервни слом, покушај бекства из ријалитија и ноћ иза решетака.

Данима уназад полемише се о њиховом односу, а ствари су почеле да иду низбрдо када је Марко захтевао од Луне са ким је све била док нису били заједно.

Био је уплетен и Гастоз, а Ђоганијева је упорно одбијала да призна. Испоставило се да је Марка лагала за много ствари, бар по његовом мишљењу и схватању ствари, па је настао хаос у Задрузи.

Луна је потом поново помињала Гастоза, за којег се одавно причало како су били у вези, али је она једном приликом изјавила како је то "био само секс", а Марко је после снимка расправе у вези са Гастозом завршио са Луном за сва времена након што се испоставило да га је лагала, како он каже.

Полемисало се о стану и кафићу у којем је Луна била 14. јануара када ју је Марко покупио усред ноћи и када су се помирили, а према његовом закључку то је био Гастозов стан, а не њене другарице Јелене, како она тврди.

- Она је описала свог идеалног партнера. Понаша се према њој као према паћеници, њу то ложи, има подршку мајке и ја ништа друго не могу сем да пожелим срећу Луни и Гастозу. Ми смо се смували, а пре тога смо имали такву свађу, значи њу ту ложи. Чим дајеш значаја тим стварима, значи да никад нећу проговорити са тобом. Желим ти од срца да будеш са њим.
- Он лаже, она лаже, нека се спетљају, само што даље од Марка Миљковића. Тачка је стављена. Желим ти срећу са свим будућим момцима, надам се да си извукла поуку - изјавио је Миљковић.

Луна је после овога молила Марка да је не оставља и није била у најбољем психичком стању, а Анабела и Гаги су се све време трудили да умире ћерку.

- Ја сам све урадила да бих била са тобом. Не причам ни са мајком да бих била са тобом. Ти си ово урадио, јер си то хтео... Што сам ушла овде - урлала је Луна.
Након тога доживела је нервни слом, Марко је одбијао даље да прича са њом, а Гаги и Анабела су све време били уз њу.

И Анабела је урлала на Миљковића након што је оставио њену ћерку, а Гаги је беспомоћан током вечери узео Луну за руку и одвео је у економско двориште како би јој помогао да изађе напоље.

С друге стране, Миљковић је све поднео другачије, па је за разлику од Луне опуштено ћаскао са Брендоном и одавао утисак као да га новонастала ситуација уопште не дотиче.

Будући да се Луна ни сатима касније није смиривала и да је доживела још један емотивни пад, ноћ је провела у затвору, сама, далеко од свих.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)