КРИСТИЈАН ПОТПИСАО УГОВОР ЗА "ЗАДРУГУ 4": Радиће ХИЉАДУ СКЛЕКОВА дневно (ФОТО)

М. Ћ.

20. 05. 2020. у 19:12

КРИСТИЈАН ПОТПИСАО УГОВОР ЗА ЗАДРУГУ 4: Радиће ХИЉАДУ СКЛЕКОВА дневно (ФОТО)

Фото: Пинк

ЗА нешто мање од два месеца завршиће се трећа сезона "ружичастог" ријалитија "Задруга", али се већ сада зна да ће, међу учесницима четврте сезоне, од септембра, бити и Кристијан Голубовић. Он је потписао уговор са власником "ружичасте империје" Жељком Митровићем.

Некада жестоки момак са београдског асфалта је, подсетимо, недавно изашао из затвора, по истеку осмогодишње казне због трговине наркотицима. Кристијан, који је током 2015. и 2016. био учесник шесте сезоне "Фарме", такође на Пинку, сматра да ће "Задруга 4" бити нешто што није виђено до сада.

- Осећам и знам да ће бити много бољи такмичари и много боља прича - вели Голубовић. - Године су прошле, зрелији смо и ми као особе. Сматрам да ће ово бити најбољи шоу-програм који је до сада виђен. Не бих волео да видим неке девојке које иритирају моју супругу, зато што она говори "Идеш опет тамо, правићеш неке швалерске авантуре", што није тачно. То је све шоу-бизнис, ја сам покушао да јој објасним. Све друго може. Могу да доведу слона, што се мене тиче.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)