ПОТПИС НА УГОВОР: И Мики Ђуричић са Кристијаном Голубовићем у Задрузи 4

В. Н.

23. 05. 2020. у 00:12

ПОТПИС НА УГОВОР:  И Мики Ђуричић са Кристијаном Голубовићем у Задрузи 4

Фото АТА Images

ОДМАХ после Кристијана Голубовића, објављено је име још једног учесника "Задруге 4" која ће стартовати у септембру - Мирослав Мики Ђуричић. Популарни пчелар из Купинова је ставио потпис на уговор у присуству првог човека ТВ Пинк Жељка Митровића.

- Постаћу родитељ у међувремену, па мислим да је време да се уозбиљим и једном издржим до краја - каже Ђуричић. - Идем у пензију после овог, што се тиче ријалитија (смех). Верујем да ће "Задруга 4" да буде нешто сасвим другачије, биће много више неких игара. Очекујем веома добру екипу. Овај ријалити ми је потребан, јер желим да се покажем у неком другом светлу у односу на прошли.

Ђуричић је јавности је постао познат у "Великом Брату", а касније је, између осталог, био учесник "Фарме" и две сезоне "Задруге". Власник ТВ Пинк најављује да ће, уз најзанимљивија имена из свих досадашњих сезона "Фарме" и "Задруге", публика од септембра гледати и неколико, како каже, високо позиционираних представника академске заједнице, као и најзначајније инфлуенсере са друштвених мрежа.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)