НЕДА УКРАДЕН ОТКРИЛА ЗБОГ ЧЕГА СЕ НИЈЕ ПОНОВО УДАЛА: Једном је имала и заказану свадбу, али је отказала

Novosti online

13. 05. 2021. у 19:00

ПЕВАЧИЦА Неда Украден отворила је душу и пред ТВ камерама први пут проговорила о томе због чега, после развода, никада више није удавала.

НЕДА УКРАДЕН ОТКРИЛА ЗБОГ ЧЕГА СЕ НИЈЕ ПОНОВО УДАЛА: Једном је имала и заказану свадбу, али је отказала

Фото: Принтскрин

- Ја сам са својим супругом провела 15 најлепших година своје младости јер сам њега упознала кад сам имала 19 година , на првој години студија. Он је тада имао 33 године, слободан, по занимању редитељ. Он је одмах хтео да се женимо. Његови су родитељи били срећни што је нашао неку да га смири. А ја на почетку живота, ја добила крила да мало полетим - почела је причу Неда.

Како је рекла они су се после 10 година забављања венчали.

- Оженили смо се јер смо дошли на врх главе и његовим и мојим родитељима, пријатељима, свађали се, мирили се. Е, после годину дана сам родила малу и онда сам видела да је једно забављати се, бити нашминкан, напирлитан, и доћи добро расположен на састанак, а друго је под истим кровом делити тренутке и обавезе - испричала је Неда гостујући на ХРТ.

Ту, како каже, долазе до изражаја различите нарави, карактери, менталитети.

- И није нам ишло. Кренуло је еродирања везе и љубави. И кад је то прешло границе лепог, ја сам рекла – не. Тек сам скућила ново гнездо, опремила је, доносила из целог света ствари… Али сам ипак отишла. И нисам се бојала. Отишла сам у пола собе. Суд ми је доделио и дете и стан, а мислим да сам једина жена која је стан оставила мужу - истакла је Неда Украден и додаје:

- Питају ме како лепо изгледам - па зато што ме нико не нервира. Боље да сте без аута, штикли, и слично него да сте са неким од кога вам је мука, од кога вам се ствара нека киселина у желуцу од које можете добити рак.

Открила је да је и даље предмет удварања и да још увек има две актуелне брачне понуде.

- А нисам се удала зато што сам жена која има дете. Ја сам превасходно мајка па све друго. Кад сте сами онда се селите са кофером где хоћете. Али кад имате дете… Довести дете у нову средину, у нови град, нови језик. Ћерка је била ушушкана, ја ту, две баке, две деке, активности. Имала сам чак једном заказану свадбу, чак и датум венчања, али сам одустала због ћерке. Није само због ње али то ми је превагнуло на језичку. Да ја њу истргнем из средине где се добро осећа због неког свог ћефа. То нисам хтела - искрена је била Неда Украден.

(Телеграф.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)