ДА ЛИ ЈЕ ОВО КРАЈ? Северину више не прате Којићи, Брена, Бекута...

Novosti online

12. 11. 2020. у 18:28

СЕВЕРИНА је често позирала са породицом још актуалног супруга Игора Којића.

ДА ЛИ ЈЕ ОВО КРАЈ? Северину више не прате Којићи, Брена, Бекута...

Фото Н. Скендерија

Сада је, по свему судећи, на снази "Инстаграм егзодус" јер су, осим Којића, од ње на друштвеним мрежама одустали и бројни колеге и пријатељи.

Након наводне свађе у Београду, када је пролетос месец дана провела код Којићевих због изолације, певачицу на друштвеној мрежи одавно не прате ни Драган Којић Кеба (60) ни његова супруга Оља, а ни кћи Наташа (36).

Северину Којић (48) на "Инстаграму" само још прати супруг Игор (33), иако комшије на загребачком Козјаку кажу да га нису виделе бар шест месеци, тачније откако се певачица вратила из Београда. Пише се да су Игорови родитељи чак блокирали снају на друштвеној мрежи.

Но нису Којићеви једини с којима је Севе у наводној свађи. На Инстаграму је више не прати ни пријатељица Којићевих, Лепа Брена (60), њихова прва комшиница на Бежанијској коси. Севе и Лепа Брена донедавно су позирале за друштвене мреже, али чини се да је и том пријатељству дошао крај.

Осим Лепе Брене, више је не прати ни Ана Бекута (61). Обе певачице, и Брена и Ана, биле су на Северининој и Игоровој свадби у Београду пре пет година, а наставиле су да се друже све донедавно. Тако су пре четири године се све три заједно проводиле на рођендану колеге Саше Матића (42). Фотку с прославе рођендана објавила је Ана Бекута.

Игор Којић је пре неколико дана објавио статус на Инстаграм сторију како "треба следити свој пут". Северина је паралелно с његовом објавом објавила фотку с мора, из барке, којом се присећала летних дана.

Након Игора, у њен стан од 300-тињак квадрата на загребачком Козјаку уселила се Миа Поповић, рођака певачице. Највернији Северининин пријатељ данас је њен менаџер Томислав Петровић, који је редовно обилази...

(24сата.хр)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)