БЕКУТА КОНАЧНО ПОСЛЕ МРКЕ НАШЛА СВОЈУ СРЕЋУ: Живот не сме да стане

Novosti online

02. 10. 2022. у 00:28

ПОСЛЕ изненадне смрти дугогодишњег партнера Милутина Мркоњића, фолк звезда повукла се у себе те отказала све наступе као и гостовања у емисијама како би смогла снаге да превазиђе тежак животни ударац и велики губитак.

БЕКУТА КОНАЧНО ПОСЛЕ МРКЕ НАШЛА СВОЈУ СРЕЋУ: Живот не сме да стане

Фото: АТА

Сада, након девет месеци велике патње и бола одлука Ане Бекуте је да настави даље и да се више посвети себи, изласцима и дружењу са пријатељима.

- Ана је послушала савет својих унука који су стално уз њу и терају је да се активира и више времена проводи ван куће. Она је до сада прикривала да је психички лоше, један период није хтела ни са ким да се дружи, из куће је излазила само због снимања "Звезда Гранда" и посла. Али, сада је у глави рашчистила неке ствари и коначно решила да прошлост остави иза себе и сама настави живот - испричао је извор из Гранда.

Анини унуци најзаслужнији су што је певачица живнула.

- То не би могла без унука, они су је убедили и да промени фризуру и офарба се у црвено. Ту боју косе Ана је већ имала пре тридесетак година и у то време многи су је сматрали иконом стила због беспрекорне фризуре, шминке и гардеробе. Сви мисле да је њена унука Соња, будући психолог, а сада шминкер, пожелела да баки врати стари сјај, па је убедила да промени имиџ - каже добро упућени извор за "Свет".

Све колеге из жирија одушевљене одлуком Ане Бекуте и радују се што певачицу виђају на свим градским дешавањима и што се више не затвара у своја четири зида.

(Свет)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Двојезичне државне школе све траженије, а једна се ускоро отвара и у Београду на води!