ПРВА УЛОГА У ИНОСТРАНОМ ФИЛМУ: Петогодишња Меланија појавиће се у хорор филму који се снима у Србији

Ј. С.

26. 09. 2022. у 13:00

МЕЛАНИЈА Јенца има тек пет и по година играће једну сцену у хорор филму "Switch & Bait" америчке продукције Бандур филм. Према речима њене мајке Иване на кастингу је било седамдесеторо деце, али је Меланија оставила најбољи утисак и ангажована је за снимање једне сцене.

ПРВА УЛОГА У ИНОСТРАНОМ ФИЛМУ: Петогодишња Меланија појавиће се у хорор филму који се снима у Србији

FOTO: Privatna arhiva

Меланија иде у школу глуме „Први кораци“ у класи Сене Ђоровић. До сада је играла две представе пред публиком на великој сцени у Театру 78. Телевизијска публика је могла да је примети у серијама Ургентни центар, Немирни и Позив, а нова улога у филму који се снима у Србији је и за њену породицу изненађење.

- Улога је мала, али истовремено за нас велика. Она досад није имала велике улоге више је статирала за одређене сцене, али њен таленат се увек примећивао – каже мама Ивана.

Према њеним речима све је почело са непуних четири година, када је Меланија имитирала маму, а затим и опонашала оно што види на телевизији. Школу балета прекинула је корона, али је школа глуме била прави избор, иако млађа од свих осталих полазника, Меланија је убрзо показала свој раскошни таленат.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

Двојезичне државне школе све траженије, а једна се ускоро отвара и у Београду на води!