ПРВО СЕ СКИНУЛА СЛОБОДА, ПА САД И ОНА: Драгана Мићаловић на одмору показала савршену фигуру, огласила се и сестра (ФОТО)

Novosti online

04. 07. 2022. у 20:33

СЕСТРЕ Мићаловић не само да привлаче пажњу глумом, већ и лепотом.

ПРВО СЕ СКИНУЛА СЛОБОДА, ПА САД И ОНА: Драгана Мићаловић на одмору показала савршену фигуру, огласила се и сестра (ФОТО)

Фото: Н.Фифић

Само дан после објаве Слободе Мићаловић, која ужива поред базена, млађа сестра Драгана објавила је слике са мора и распаметила пратиоце. Глумица је отпутовала на заслужени одмор и одмах се јавила на друштвеним мрежама с летовања у Црној Гори.

Познато је да важи за једну од најзгоднијих на глумачкој сцени, али и најлепших, као и њена старија сестра Слобода, па је у бикинију очарала пратиоце на Инстаграму.

Атрактивна Драгана позирала је у дводелном купаћем костиму који јој савршено пристаје, а открила је витке ноге, савршен стомак и груди.

"Презгодна си, мала. Грмиш озбиљно", написала јој је сестра Мирјана у коментару, а то је само један од мора комплимената које је добила на рачун изгледа.

Подсетимо, дан раније њена сестра Слобода Мићаловић, која важи за једну од најлепших домаћих глумица, објавила је фотографију из базена. Она је одлучила да се освежи у води током ових врелих летњих дана и фотографисана је док је била наслоњена на ивицу базена.

Позитивни коментари се само нижу, а корисници друштвених мрежа поручују глумици да је прелепа и предивна и да заслужује да ужива.

- Најлепша Српкиња - један је од коментара.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

САМО ЗА СТАРИЈЕ ОД 16 ГОДИНА: Невероватно забаван хотел са неочекиваним садржајима