ПРЕМИНУО СИН ПОЗНАТОГ ГЛУМЦА: Хадсон Мадсен, син Мајкла Мадсена, пронађен мртав

Новости онлајн

25. 01. 2022. у 11:31

СИН прослављеног глумца Мајкла Мадсена Хадсон преминуо је у 27. години.

ПРЕМИНУО СИН ПОЗНАТОГ ГЛУМЦА: Хадсон Мадсен, син Мајкла Мадсена, пронађен мртав

фото: Принтскрин / Youtube / Celebrity posters

Хадсон Мадсен пронађен је са прострелом раном на Хавајима, а локалне власти нису откриле детаље несреће, али сумња се на самоубиство.

Портпарол одељења за судску медицину у Хонолулуу рекао је: „Могу да потврдим да је Хадсон Ли Мадсен (27) умро од прострелне ране на главу, и да постоје сумње да је извршио самоубиство на острву Оаху”.

Према наводима на друштвеним мрежама, Хадсон Мадсен је живео у Вахиави, на Хавајима, са супругом Карли. Слике које је Хадсон објављивао указују на то да је служио у америчкој војсци и да је неко време био у Авганистану.

Мајкл Мадсен је ожењен глумицом Деаном Мадсен, са којом има још двоје деце Калвина (25) и Лука (16).

На филму је Мадсен присутан од почетка осамдесетих година прошлог века. Каријера му се кретала од култних остварења до биоскопских хитова. Прославиле су га улоге у филмовима Квентина Тарантина, Ридлија Скота, Мајка Њуела - "Улични пси", "Дони Браско", "Кил Бил 2".

Глумац је неколико пута био у нашој земљи, а примио га је и Ивица Дачић. У Београду је радио филм "Српски ожиљци" и отворио Фест. Мадсену се тада изгубио пртљаг, али је из Београда отишао са лепим успоменама. Мајкл Мадсен истиче да је одрастао са Србима и да због тога воли Србију.

БОНУС ВИДЕО:

УЗ СТИХОВЕ ПЕСМЕ "ТАМО ДАЛЕКО": Сахрањен књижевник Радован Бели Марковић

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ПРАВО ИМЕ АЦА ПЕЈОВИЋА: Само мајка ме је звала тако - и то кад се наљути