"ГДЕ МИ ЈЕ МАМА?" Девојчицу у пиџами извукли из рушевина - плачу и спасиоци (ВИДЕО)

Новости онлине

07. 02. 2023. у 10:56

ТОКОМ ноћи из рушевина је извучена девојчица у прашњавој пиџами. Прве речи су јој биле: - Где ми је мама?

ГДЕ МИ ЈЕ МАМА? Девојчицу у пиџами извукли из рушевина - плачу и спасиоци (ВИДЕО)

Принтсцреен/Јутјуб

Број погинулих у земљотресу у Турској и Сирији премашио 5.000

Потпредседник Турске Фуат Октај саопштио је данас да је број погинулих у разорном земљотресу у Турској порастао на 3.419, повређених је 20.534, а према подацима које је објавио Си-Ен-Ен, укупан број жртава са онима у Сирији износи 5.021.

Обраћајући се новинарима, Октај је рекао да се спасилачке екипе на терену суочавају са веома тешким временским условима који отежавају довожење помоћи и спасилачке акције у угроженим регионима, преноси Ројтерс.

Према Октајевим речима, спасилачке акције су у овом тренутку фокусиране на три најугроженије провинције - Хатаја, Кахраманмараша, Адијамана и град Малатију, а на терену је око 25.000 припадника различитих хитних служби, који настоје да извуку људе затрпане испод рушевина и помогну повређенима.

У извештају Си-Ен-Ена се наводи да је у Турској евидентирано око 11.000 оштећених објеката. У Сирији су најмање 1.602 особе изгубиле живот и хиљаде су повређене након више узастопних потреса у суседној Турској, саопштиле су сиријске власти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

ЈАВНО тужилаштво за организовани криминал, као и браниоци који су ангажовани у новом поступку који се води против Дарка Шарића и других оптужених, како незванично сазнајемо, поднели су председнику Вишег суда у Београду захтев за изузеће судије Синише Петровића, који је постављен да са још двоје колега води главни претрес.

29. 05. 2023. у 14:03

Коментари (2)

Како су се посвађали Славко Штимац и Бата Стојковић - Данило је потом свакога дана РАДИО ЈЕДНО ТЕ ИСТО