ВЕЛИКЕ ЕКСПЛОЗИЈЕ У БАЗАМА СТРАТЕШКИХ БОМБАРДЕРА У РУСИЈИ

Новости онлине

05. 12. 2022. у 13:58

У ДВЕ руске војне базе у централној Русији данас су се догодиле експлозије, јавили су руски медији.

ВЕЛИКЕ ЕКСПЛОЗИЈЕ У БАЗАМА СТРАТЕШКИХ БОМБАРДЕРА У РУСИЈИ

Фото: Профимедиа/Илустрација

Једна од експлозија се наводно догодила у бази у којој су смештени стратешки бомбардери који су учествовали у извођењу напада на Украјину, пренео је АП.

Ни украјинске ни руске власти нису коментарисале могући узрок експлозија. Руска агенција РИА Новости известила је да су три војника погинула, шесторица повређена и оштећен је авион, рано јутрос када је камион за гориво експлодирао у ваздухопловној бази у Рјазану, на западу Русије.

Истовремено, власти у Саратовској области дуж реке Волге саопштиле су да проверавају извештаје о експлозији у зони ваздухопловне базе Енгелс, у којој се налазе стратешки бомбардери Ту-95 и Ту-160 који су учествовали у извођењу удара на Украјину. Ти бомбардери могу да носе нуклеарно оружје.

Гувернер региона Саратов Роман Бусаргин рекао је да нема штете на цивилним објектима и додао да власти проверавају да ли је изазвана штета на војним објектима. Регионални медији су известили да су се чуле снажне експлозије у близини базе Енгелс и навели су да су поједини житељи рекли да су видели бљесак који долази из тог подручја. Упитан да ли је руски председник Владимир Путин обавештен о експлозији у бази Енгелс, портпарол Кремља Дмитриј Песков је рекао да председника редовно информишу о текућим дешавањима. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ОТАЦ СИНУ „КУПИО“ МЛАДУ, ПА ЈЕ ЗАЈЕДНО СИЛОВАЛИ: Нови детаљи ужаса у Маргити, код Вршца

ОТАЦ СИНУ „КУПИО“ МЛАДУ, ПА ЈЕ ЗАЈЕДНО СИЛОВАЛИ: Нови детаљи ужаса у Маргити, код Вршца

ОСАМНАЕСТОГОДИШЊА девојка М. Д. из села Маргита, код Вршца, коју су 2. и 3. фебруара силовали М. Ј. (42) и његов син Н. Ј. (22) из истом места, наводно је била актер уговореног брака.

07. 02. 2023. у 22:02

Коментари (5)

СПОЈИО ИХ КУЛТНИ ФИЛМ: Први муж Дубравке Мијатовић - са њим има ћерку Иву (ФОТО)