ТАКЕР КАРЛСОН РАЗОТКРИВА СОРОША: Виктор Орбан и амерички водитељ о борби против глобалистичких тенденција

С. Р.

28. 01. 2022. у 19:14

ВОДИТЕЉ Фокс њуза Такер Карлсон и његов тим иду у Мађарску на интервју са премијером земље Виктором Орбаном, а тема ће бити тајни рат који, како се наводи, води милијардер Џорџ Сорош у филму „Такер Карлсон Оригинали: Мађарска против Сороша: Борба за цивилизацију“.

ТАКЕР КАРЛСОН РАЗОТКРИВА СОРОША: Виктор Орбан и амерички водитељ о борби против глобалистичких тенденција

Фото: Притнсркин Фокс Натион/ЕПА/илустрација

Карлсон разговара са премијером Виктором Орбаном, који има дугу и компликовану историју са Сорошем. Виктор Орбан је похађао Универзитет Оксфорд са стипендијом Сорош фондације пре него што је ушао у свет политике.

Упркос томе што је ушао на универзитет као Сорошев штићеник, Орбан је брзо створио сопствени идентитет као антикомуниста и мађарски националиста, одступајући од Сорошевих глобалистичких тенденција.

Орбан каже да је Сорош, човек са великим економским и политичким дометом, врста човека који никада није поштовао традицију мађарског народа. Уместо тога, Сорош је ојачао сопствена филозофска и идеолошка убеђења са циљем да их наметне Мађарској и ширем модерном свету.

За разлику од претње Совјета и Османлија, Сорош и његова армада непрофитних организација (НВО) користили су „суптилнији“ облик ратовања. Ширећи своја политичка мишљења преко организација које је финансирао, Сорош их је натерао да некритички и са високим нивоом агресије понављају његове поруке у медијима широм света, каже Орбан.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

КУРТИЈЕВО ЛУДИЛО НЕ СТАЈЕ: Хитна помоћ упућена ка мосту у Митровици и насељу Три солитера (ФОТО)

КУРТИЈЕВО ЛУДИЛО НЕ СТАЈЕ: Хитна помоћ упућена ка мосту у Митровици и насељу Три солитера (ФОТО)

ПОСЛЕ изненадног десанта такозване косовске полиције и представника Централне изборне комисије на зграду Општине у Зубином Потоку, Аљбин Курти неславно је окончао свој сулуди чин чији циљ је био да Србе на северу Косова и Метохије и физички натера да изађу на његове лажне изборе.

06. 12. 2022. у 15:22 >> 15:25

Коментари (1)

ВЕЛИКИ ГРЕХ: Обичај који се усталио на српским сахранама у супротности је са црквеним учењима