НАМЕРНО СЕ ЗАРАЗИЛА ПА УМРЛА: Позната чешка певачица није желела да се вакцинише ни кад су јој корону добили муж и син

Срна

19. 01. 2022. у 10:04

ЧЕШКА фолк певачица Хана Хорка, која је била позната као противник вакцина, преминула је након што се намерно заразила вирусом корона како би добила ковид пропусницу ради посећивања сауне и позоришта.

НАМЕРНО СЕ ЗАРАЗИЛА ПА УМРЛА: Позната чешка певачица није желела да се вакцинише ни кад су јој корону добили муж и син

Фото: Депоситпхотос

Уместо да се вакцинише, Хорка (57) се намерно изложила вирусу корона када су се пред католички Божић заразили њен супруг и син, који су вакцинисани против ковида 19, јавио је "Чешки радио".

- Она је то хтела. Требало је да се склони од нас, али је одлучила да остане нормално са нама код куће и да прође кроз заразу, уместо да се вакцинише. Тужно је што је моја мајка више веровала странцима него сопственој породици - рекао је Јан Рек, син чешке певачице.

Рек је навео да су он и његов отац три дана били болесни, док је његова мајка била болесна пет дана пред смрт, јавила је чешка новинска агенција "Ирожлас".

Хорка, која је била певачица фолк групе "Асонанс", објавила је два дана пред смрт на друштвеним мрежама да је прележала вирус.

- Сада ћу моћи у позориште, сауну, концерт и на хитно путовање на море - написала је Хорка.

Рек је нагласио да је његова мајка преминула у кревету од гушења због ковида 19.

Према његовим речима, Хорка је добијала информације које, заправо, нису потпуне дезинформације, већ су "намерно измењене како би се свиделе једној страни".

У земљама Европске уније обавезан је доказ о вакцинацији или резултати недавне инфекције како би се добила пропусница која омогућује присуствовање лица на јавним местима и путовања.

БОНУС ВИДЕО: 

ДОКТОРКА КОЈА ЈЕ ДВА ПУТА ИМАЛА КОРОНУ: Орден председника за најтежи посао у држави

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

РУСИЈА У ОЛУЈИ И ТРЕНУТКУ ИСТИНЕ: Песков поручио - Путин зна куда води земљу