ПЕНЗИОНЕРИМА НА НОГЕ: ПИО Фонд у Бору организује акције пријављивања за пензионерске картице у селима

С. М. Ј.

21. 03. 2023. у 12:26

ФИЛИЈАЛА Републичког фонда за пензијско и инвалидско осигурање (ПИО) у Бору организује акцију пријављивања за пензионерске картице.

ПЕНЗИОНЕРИМА НА НОГЕ: ПИО Фонд у Бору организује акције пријављивања за пензионерске картице у селима

Фото: Танјуг/Зоран Жестић

Запослени у ПИО Фонду, филијала у Бору, у сарадњи са локалном самоуправом, у оквиру акције коју организују у борским селима помажу пензионерима да попуне електронски захтев за пензионерске картице. Акција је почела у Злоту и наишла је на добар одзив најстаријих, а настављена је и данас у овом селу.

- Циљ ових картица је да се на директан начин унапреди животни стандард пензионера – каже заменик градоначелника Бора Миливоје Јаношевић.

По распореду акција ће 22. марта бити организована у Оштрељу, 23. и 24. марта у Шарбановцу, 27. у Кривељу, 28. у Горњану, 29. у селу Лука, 30. у Брестовцу, а 31. марта у Танди. Помоћ пензионерима да допуне електронске пријаве запослени у ПИО Фонду пружаће 3. априла у Метовници, 4. у Слатини, 5. у Доњој Белој Реци, а 6. у Бучју.

- Kартица пружа двоструке бенефите, као што су остваривање попуста при куповини и сакупљање бодова које ће обрачунавати ПИО Фонд. За сваких 500 динара куповине добијаће се по један бод - истакла је Милица Лакићевић, директорица филијале ПИО Фонда у Бору.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ТЕСЛИНЕ РЕЧИ КОЈЕ ПЛАШЕ: Како ће изгледати свет у 2100. години - ограничење потомства, стерилизација, хигијена и загађеност