ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА НЕДЕЉУ 23. ЈУН: Близанци да се пазе неспоразума, Лав да мудро повлачи потезе, Стрелац амбициозан

астролог Марина Јунгић МИЛОШЕВИЋ

22. 06. 2024. у 20:30

САЗНАЈТЕ шта вам дневни хороскоп предвиђа за недељу 23. јун, шта вас очекује на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима и пријатељима, како ће да вас служи здравље.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА НЕДЕЉУ 23. ЈУН: Близанци да се пазе неспоразума, Лав да мудро повлачи потезе, Стрелац амбициозан

Фото: Shutterstock

ПРЕПОРУКА: Прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак (који је заправо прецизнији јер прати прелазак Месеца преко ваших астролошких кућа), као и Месец (уколико знате где се налази у вашем хороскопу), како бисте добили што комплетнију слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

 

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Позиција Меркура, који управља начином на који доносите одлуке, чини вас нервознијим и склоним нелогичним закључцима. Љубавни партнер вам је подршка у свему, али ви као да то не примећујете. Једна Водолија мисли на вас. Главобоља.

 

БИК (21. 4 - 21. 5)

Опозиција између вашег владаоца Венере и Месеца, данас неповољно утиче на ваше финансије, нарочито ако очекујете уплату из иностранства. Позиција Меркура, који управља вашим послом, упозорава на опрез приликом склапања договора.

 

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Не одговара вам Месец у Јарцу преко пута вашег владаоца Меркура, планете комуникација, јер имате утисак да привлачите особе које не одговарају вашем сензибилитету. Неспоразуми са љубавним партнером и члановима породице. Више шетајте.

 

РАК (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец образује опозицију са три планете у вашем знаку, што вам између осталог доноси промене расположење. Договор са пријатељима о заједничком послу може се показати као врло исплатив. Једна Шкорпија мисле на вас.

 

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Месец прелази преко ваше куће посла, доносећи вам подршку надређених и особа од утицаја. Да бисте бисте остварили своје замисли у оквиру једног аранжмана, морате мудро да играте. Новац вам пристиже преко преко сарадње са странцима.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Вредни сте и креативни, али пазите да вас не узму здраво за готово на послу и не покушају да присвоје ваше заслуге у оквиру пројекта са странцима. Неко ко долази са дужег пута једва чека да се види с вама. Послушајте савет једне Шкорпије.

 

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Транзит Месеца преко куће приватности помало вас иритира, док размишљате како да зарадите више новца и достигнете бољу позицију на послу. Напет аспект са Меркуром упозорава да поведете више рачуна о својим изјавама. Зглобови. Вене.

 

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Месец се приближава вашем владаоцу Плутону, симболу моћи и новца, доносећи вам увећање прихода, али и ванредне трошкове. Напет аспект са Венером неповољно утиче на однос са љубавним партнером. Послушајте савет једног Бика. Несаница.

 

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Прелазак Месеца преко куће посла, под утицајем вашег владаоца Јупитера, подстиче ваше амбиције када је реч о новим аранжманима са особама из иностранства. Будите опрезнији приликом склапања договора и потписивања уговора.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Под великим сте притиском обавеза које вас данас очекују као и преговора о наступајућим пројектима са странцима. Љубавни партнер има идеју о томе како да заједно проведете вече, али ви као да не чујете шта вам говори. Један Бик мисли на вас.

 

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Месец се приближава ретроградном Плутону у вашем знаку, упозоравајући вас на опрез приликом договора са сарадницима и члановима породице. Очекује вас повољан исход договора о некретнини, било да је реч о приватном или пословном простору.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Транзит Месеца преко 11. куће под утицајем Марса, планете акције, подстиче ваше амбиције када се ради о трговини органским намирницама, некретнинама, грађевинским радовима. Романтични заједнички тренуци са Раком. Избегавајте алкохол.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ДВА ПУТА СУ ПОКУШАЛИ ДА МЕ УБИЈУ Хитно се огласио се Илон Маск: Опасна времена су пред нама

"ДВА ПУТА СУ ПОКУШАЛИ ДА МЕ УБИЈУ" Хитно се огласио се Илон Маск: Опасна времена су пред нама

УТИЦАЈНИ амерички бизнисмен и милијардер Илон Муск, у светлу пуцњаве на митингу бившег америчког председника Доналда Трампа, рекао је на друштвеној мрежи Икс да су у протеклих осам месеци два пута покушали да га убију.

14. 07. 2024. у 03:26

Коментари (0)

КО ЈЕ ОТАЦ ЧЕХОВЉЕВОГ ДЕТЕТА: Како је великог писца завела жена која ником није била привлачна?