МЕСЕЧНИ ХОРОСКОП ОД 20. ЈУНА, ДО 22. ЈУЛА: Сунце је у знаку Рака - Ево шта вас очекује наредних месец дана

астролог Марина Јунгић МИЛОШЕВИЋ

20. 06. 2024. у 16:06

САЗНАЈТЕ шта вам месечни хороскоп предвиђа за период који је пред нама, за период боравка Сунца преко знака Рака (који званично почиње вечерас у 21.52 часова), шта вас од 20. јуна до 22. јула чека на послу, у љубави, како ћете се слагати са укућанима и пријатељима, како ће да вас служи здравље.

МЕСЕЧНИ ХОРОСКОП ОД 20. ЈУНА, ДО 22. ЈУЛА: Сунце је у знаку Рака - Ево шта вас очекује наредних месец дана

Фото: Shutterstock

ПРЕПОРУКА: Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о месечном утицају планета на ваш зодијачки знак.

 

Фото Pixabay free images

 

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Посао Позиције Сунца и вашег владаоца Плутона, до краја јуна подстичу ваше амбиције. Пазите коме поклањате поверење после 2. јула, када слаби позиција Меркура, планете договора. Ваш владалац Марс, близу Урана, над Алголом, од 5. до 21. јула, опомиње на опрез са финансијама, а Марс у Близанцима, после 20. јула, најављује нове уговоре. Последња Месечева четврт, 28. јуна, доноси вам новац преко контаката са странцима, а прва четврт у Ваги, 13. јула, преко интелектуалних делатности.

Љубав У време младог Месеца у Раку, 5. јула, на породичном дружењу, рођендану, слави или већем, јавном скупу, можете да упознате особу с којом ћете ући у везу, а могуће и у брак. Планета љубави, Венера, владалац партнерских односа, 11. јула улази у вашу кућу љубави, доносећи вам упознавање са уметником или спортистом. Ретроградни ход Сатурна, после 29. јуна, наговештава сусрет са старом симпатијом.

Здравље Штитна жлезда.

Фото: Free Images Pixabay

БИК (21. 4 - 21. 5)

Посао Последња и прва Месечева четврт у Овну и Ваги, 28. јуна и 13. јула, наглашавају вашу интуицију и доносе новац преко здравства и услужних делатности. Меркур, владалац вашег посла, 2. јула улази у Лава што погодује приватницима, док остали морају да се прилагоде новим радним условима. Ваш владалац Венера улази у Лава 11. јула када је могуће покретање или проширење приватног бизниса. Крајем периода, добијете две пословне понуде, прихватите обе.

Љубав Млад Месец у Раку, 5. јула, слободним Биковима доноси страствени сусрет са Раком. Од 6. до 21. јула, жене Бикови треба да се чувају агресивних партнера, који могу да им праве љубоморне сцене. Марс, планете страсти, 20. јула улази у Близанце и приближава се астероиду Амор, доносећи вам упознавање са шармантном, особом преко рођака, комшија, интернета, на путу.

Здравље Подложност повредама.


 

Фото: Free Images Pixabay

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Посао Последња Месечева четврт у Овну, 28. јуна, доноси вам успех преко пријатеља, иностранства, информационих технологија, медицине, медија. Прва четврт у Ваги, 13. јула, доноси вам новац преко уметности, спорта, адвокатуре, странаца. Имате подршку Водолије. Почетком јула, уласком у знак Лава, слаби моћ вашег владаоца Меркура - опрез са договорима, документацијом, уговорима. Од 6. до 21. јула, неко покушава да успори реализацију ваших планова.

Љубав У време младог Месеца у Раку, 5. јула, можете да уђете у романсу са неким кога ћете упознати преко пословних контаката. Крајем периода, улазак Марса у ваш знак, доноси вам прилив енергије и страсти, али и више могућности за познанства са интересантним особама преко интернета, на краћим путовањима. Сатурн, 29. јуна, креће ретроградним ходом, доносећи вам бригу о старијем члану породице.

Здравље Штитна жлезда. Додатни опрез у саобраћају.

 

Фото: Free Images Pixabay

РАК (22. 6 - 22. 7)

Посао Ваш владалац Месец, 28. јуна, образује последњу четврт у Овну, па не започињете велике послове већ приводите крају оне које сте започели у време младог Месеца, 6. јуна. Избегавајте ризичне финансијске потезе у периоду од 6. до 20. јула. У време прве Месечеве четврти у кући приватног живота, 13. јула, можете да покренете или проширите самосталну делатност. Од 6. до 20. јула, После 20. јула, отворите четворо очију када је реч о документацији.

Љубав После 29. јуна, када Сатурн, владалац партнерских односа, креће ретроградним ходом, доносећи сусрет са старом симпатијом. У време младог Месеца у вашем знаку (што се дешава једном годишње), 5. јула, удвара вам се неко ко вам је до сада био само пријатељ. После 11. јула, када Венера улази у знак Лава, стиже и харизматична особа, због које ће вас обузети прави љубавни занос.

Здравље Неуролошке тегобе. Опасност у саобраћају.

Фото: Free Images Pixabay

 

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Посао У време последње Месечеве четврти у деветој кући, 28. јуна, размишљате куда на одмор и правите планове за посету рођацима и пријатељима који живе у другом граду. После 2. јула, слаби утицај Меркура, па чувајте документа и вредне ситнице. Прва четврт у Ваги, 13. јула, доноси вам успех преко интелектуалних послова, дизајна, моде, медија, информационих технологија. Улазак Марса у Близанце, 20. јула, доноси вам свађу са пријатељима и промену планова.

Љубав Пуна 12. кућа у којој је и ваш владалац Сунце, током овог периода наговештава тајну везу, посебно у време младог Месеца у Раку, 5. јула. Конјункција Марса и Урана (над Алголом), владаоца партнерских односа, у другој половини периода, доноси расправе љубоморне сцене и раскиде. Венера улази у ваш знак, 11. јула па расте ваша популарност и омиљеност код супротног пола.

Здравље Додатни опрез у саобраћају.

Фото: Free Images Pixabay

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Посао Са последњом Месечевом четврти у Овну, 28. јуна, стиже вам закаснела уплата, нарочито ако се бавите ризичним или послом који подразумева руковање новцем. Конјункција Марса и Урана над Алголом, од 6. до 20. јула, упозорава на опрез ако планирате инвестиције са странцима. После 2. јула, када ваш владалац Меркур, улази у 12. кућу, избегавајте склапање договора и потписивање уговора. У време прве Месечеве четврти у Ваги, 13. јула, можете да добијете унапређење.

Љубав Сатурн, планета прошлости, који управља вашим љубавним животом, 29. јуна, креће ретроградним ходом преко ваше седме куће, доносећи у ваш живот стару симпатију. У време младог Месеца у Раку, 5. јула, слободне Девице преко пријатеља могу да упознају некога чијем ће шарму тешко моћи да одоле. Венера, 11. јула улази у кућу тајни, а ви у романсу са заузетом особом која стиже са дужег пута.

Здравље Подложност повредама.

 

Фото: Free Images Pixabay

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Посао Последња Месечева четврт у седмој кући, 28. јуна, доноси вам успех ако сте због посла присутни у јавности, бавите се адвокатуром, модом, дизајном. Имате подршку жена на послу. После 2. јула, поведите више рачуна о томе шта и коме причате. Са уласком вашег владаоца Венере у знак Лава, 11. јула, можете да реализујете добро плаћен аранжман са странцима. Прва четврт, једном годишње у вашем знаку, 13. јула, доноси вам напредовање у каријери и подршку надређених.

Љубав Конјункција Марса и Урана над Алголом, у другој половини периода, упозорава на раскид или изненадно раздвајање од вољене особе. У време младог Месеца у Раку, 5. јула, преко посла можете да упознате некога чијем ћете шарму тешко одолети. Улазак Марса, владаоца љубавног живота, у Близанце, 20. јула, доноси трзавице са партнером. Слободне Ваге, преко интернета могу да упознају младолику особу.

Здравље Подложност инфекцијама и повредама.

Фото: Free Images Pixabay

 

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Посао Са последњом Месечевом четврти у шестој кући, 28. јуна, под утицајем вашег владаоца Плутона, приводите посао крају, нарочито ако радите у здравству, бавите се услужном делатношћу. У време прве Месечеве четврти у Ваги, 13. јула, договор у тајности доноси вам дуплу зараду. После 20. јула, са уласком вашег владаоца Марса у Близанце, постајете енергичнији и активнији, нарочито када је реч о интелектуалним делатностима, писању и сл.

Љубав Наглашена девета кућа, у првој половини периода, слободним Шкорпијама доноси занимљиве сусрете на путовањима у иностранству, нарочито 5. јула, у време младог Месеца у Раку. Конјункција вашег владаоца Марса и Урана над Алголом, рођенима у првој и трећој декади доноси раскид или раздвајање од дугогодишњег партнера. Венерин транзит преко Лава, после 11. јула, наговештава романсу на послу.

Здравље Подложност повредама. Опасност у саобраћају.

 

Фото: Free Images Pixabay

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Посао Последња Месечева четврт у кући креативности, идеја и маште, под утицајем вашег владаоца Јупитера, 28. јуна, доноси вам успех и новац преко уметности и послова у вези са спортом. Конјункција Марса и Урана у шестој кући, у другој половини периода, упозорава да избегавате ризичне финансијске потезе и расправе са сарадницима. Са првом Месечевом четврти у Ваги, 13. јула, преко пријатеља или чланства у великој организацији, можете да уговорите нов посао.

Љубав После 2. јула, слаби моћ Меркура, владаоца партнерских односа, доносећи вам неспоразуме са вољеном особом. Млад Месец у Раку, 5. јула, наговештава страствени сусрет са сензуалном особом. У другој половини периода, тајна романса може изаћи на светло дана. Марс у кући партнерских односа, после 20. априла, доноси трзавице и расправе, због партнерове потребе да зна све о вама.

Здравље Штитна жлезда. Подложност повредама.

Фото: Free Images Pixabay

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Посао Ваши таленти и креативност, током овог периода, нарочито 5. јула, могу да дођу до пуног изражаја. Последња Месечева четврт, једном годишње, нађе се у вашој четвртој кући, а ове године, 28. јуна, децембарским Јарчевима доноси ванредне трошкове, нарочито ако се баве приватним бизнисом. У време прве четврти у кући каријере, 13. јула, можете значајно да увећате своје приходе. После 20. јула, са уласком Марса у Близанце, поведите више рачуна о документацији.

Љубав Крајем јуна, фебруарске Јарчеве очекују неспоразуми и расправе у дому, са брачним партнером и члановима породице. Наглашен знак Лава, у који пада ваша кућа страсти, после 11. јула, доноси вам узбудљив сусрет са особом са посла. Спој Урана и Марса над опасним Алголом у кући љубави, од 6. до 20. јула, чини вас преосетљивим на критике и упозорава на могућност раскида или чак развода.

Здравље Подложност повредама у саобраћају.

Фото: Free Images Pixabay

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Посао Последња Месечева четврт у трећој кући, 28. јуна прави сјајан аспект са Плутоном, симболом моћи и новца, у вашем знаку, доносећи вам увећање прихода, подршку надређених, емотивног партнера или оца. Будите толерантнији према колегама. Конјункција Марса и вашег владаоца Урана, у другој половини периода, упозорава на проблеме са документацијом, финансијама, уговорима, договорима. Прва четврт у Ваги, 13. јула, доноси ноца преко контаката са странцима.

Љубав Наглашен знак Рака, током овог периода, може вас довести у ситуацију са посумњате у искреност дугогодишњег партнера. После 2. јула, очекују вас расправе са вољеном особом, док слободне Водолије, у време младог Месеца у Раку, 5. јула, могу да уђу у романсу са особом са посла. После 11. јула на неком јавном скупу или прослави, можете да упознате харизматичну особу.

Здравље Чувајте се за воланом.

Фото Pixabay free images

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Посао Једном годишње, последња четврт Месеца нађе се у другој кући, а ове године, крајем јуна, доноси вам успех и новац преко неког заједничког посла, било да се ради о љубавном или пословном партнеру. У време прве Месечеве четврти у Ваги, 13. јула, можете да очекујете увећање прихода, преко спонзорства, поклона, подршке вољене особе. После 11. јула, Венера улази у кућу посла, доносећи вам могућност да реализујете своје идеје и замисли.

Љубав Наглашена кућа љубави, током овог периода, слободним Рибама доноси судбински сусрет на концерту, спортској трибини, нарочито у време младог Месеца, 5. јула. Позиција Меркура, владаоца партнерских односа, после 2. јула, наговештава упознавање са млађом особом преко интернета. Спој Марса и Урана над Алголом, у другој половини периода, доноси вам неспоразуме с млађим члановима породице.

Здравље Додатни опрез у саобраћају.


 


 


 


 


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ТЕМПЕРАТУРА ПАДА ЗА 15 СТЕПЕНИ?! Метеоролог Тодоровић за Новости открива какво нас време очекује следеће недеље

ТЕМПЕРАТУРА ПАДА ЗА 15 СТЕПЕНИ?! Метеоролог Тодоровић за "Новости" открива какво нас време очекује следеће недеље

СРБИЈУ је захватио топлотни талас какав се не памти, а јуче је у нашој земљи био најтоплији дан са максималним температурама од 36 до чак 42 степена.

17. 07. 2024. у 15:24

СТРАШНЕ ВЕСТИ ЗА УКРАЈИНУ ИЗ БЕРЛИНА: Немачке власти ће преполовити војну помоћ Кијеву

СТРАШНЕ ВЕСТИ ЗА УКРАЈИНУ ИЗ БЕРЛИНА: Немачке власти ће преполовити војну помоћ Кијеву

ОЧЕКУЈЕ се да ће немачке власти у среду одобрити буџет за 2025. у коме ће 4 милијарде евра бити издвојено за војну подршку Украјини, уместо 8 милијарди у 2024, преноси Ројтерс, позивајући се на нацрт документа.

17. 07. 2024. у 11:27

Коментари (0)

НИКАД ЈЕФТИНИЈЕ Откријте чари дестинације са идеалним плажама и сјајним проводом!