ОВО СЕ ДЕШАВА ЈЕДНОМ ГОДИШЊЕ Астро савет за петак, 14. јун: Прва Месечева четврт је у Девици - Започните посао, будите толерантнији

астролог Марина Јунгић МИЛОШЕВИЋ

14. 06. 2024. у 07:00

ЈЕДНОМ годишње, прва Месечева четврт формира се у Девици, али сваке године прави другачије аспекте са осталим транзитним планетама.

ОВО СЕ ДЕШАВА ЈЕДНОМ ГОДИШЊЕ Астро савет за петак, 14. јун: Прва Месечева четврт је у Девици - Започните посао, будите толерантнији

Фото: Профимедиа

Она доноси могућност да започнете нешто ново, пре свега посао или да покренете самосталну делатност, склопите договор, или да чак раније отпутујете на жељену дестинацију. Није тако лоша ни за спортисте јер подстиче њихову мотивацију, будући да Месец у овој фази прави тригон са ретроградним Плутоном у Водолији и Ураном над Алголом у Бику. Међутим, управо је због ретроградног Плутона и Алгола потребан већи опрез на терену, због повреда и неочекиваних околности.

Ове године, Месец на 23. степену Девице, образује квадрат са Сунцем у Близанцима, што је заправо фаза прве четврти, али и са Меркуром, који иначе управља Девицом. Због тога је нагласак на комуникацији, договорима, уговорима, важним документима, саобраћају. Неопходна је већа толеранција према сарадницима, колегама, комшијама, учесницима у саобраћају, док би родитељи требало да покажу више разумевања и стрпљења према деци. Ово се највише односи на флекисбилне знаке, Близанце, Девице, Стрелце и Рибе.

Тригони са Плутоном у Водолији и Ураном у Бику, одговарају земљаним и воденим знацима, рођеним у трећој декади, које очекују успех и зарада преко контаката са странцима, медијских пројеката и ангажмана у великим организацијама. Међутим, напети аспекти са Сатурном и Нептуном упозоравају на опрез, како вас неко не би преварио или обмануо.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ТЕМПЕРАТУРА ПАДА ЗА 15 СТЕПЕНИ?! Метеоролог Тодоровић за Новости открива какво нас време очекује следеће недеље

ТЕМПЕРАТУРА ПАДА ЗА 15 СТЕПЕНИ?! Метеоролог Тодоровић за "Новости" открива какво нас време очекује следеће недеље

СРБИЈУ је захватио топлотни талас какав се не памти, а јуче је у нашој земљи био најтоплији дан са максималним температурама од 36 до чак 42 степена.

17. 07. 2024. у 15:24

СТРАШНЕ ВЕСТИ ЗА УКРАЈИНУ ИЗ БЕРЛИНА: Немачке власти ће преполовити војну помоћ Кијеву

СТРАШНЕ ВЕСТИ ЗА УКРАЈИНУ ИЗ БЕРЛИНА: Немачке власти ће преполовити војну помоћ Кијеву

ОЧЕКУЈЕ се да ће немачке власти у среду одобрити буџет за 2025. у коме ће 4 милијарде евра бити издвојено за војну подршку Украјини, уместо 8 милијарди у 2024, преноси Ројтерс, позивајући се на нацрт документа.

17. 07. 2024. у 11:27

Коментари (0)

РУСИЈА ЈЕ БЕСНА: Погинуо Дмитриј Адајев