ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ 12. ЈУН: Ован да избегне свађу са надређенима, Вага нервозна, Водолију очекују ванредни трошкови

астролог Марина Јунгић МИЛОШЕВИЋ

11. 06. 2024. у 21:00

САЗНАЈТЕ шта вам доноси улазак Месеца у Девицу, шта вас у среду 12. јуна очекује на послу, у љубави, на здравственом плану, у дому и породици, како ћете се слагати са пријатељима...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ 12. ЈУН: Ован да избегне свађу са надређенима, Вага нервозна, Водолију очекују ванредни трошкови

Фото: Free Images Pixabay

ПРЕПОРУКА: Прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак (који је заправо прецизнији јер прати прелазак Месеца преко ваших астролошких кућа), као и Месец (уколико знате где се налази у вашем хороскопу), како бисте добили што комплетнију слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Због инконјункције између Месеца и вашег владаоца Плутона, прилагодите се новим околностима на послу и избегавајте конфликте са надређенима. Новац стиже преко хонорарних или паралелних послова. Додатни опрез за воланом. Лав мисли на вас.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Месец у петој кући у тригону са Марсом у вашем знаку доноси вам увећање прихода преко послова са некретнинама, грађевинских радова, пољопривреде, моде, дизајна. Девица вам шаље позив за излазак. Избегавајте газиране напитке.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Месец у Девици и Јупитер у вашем знаку упозоравају на опрез приликом пословних или договора у вези са одласком на краћи пут. Чувајте документа и вредне ситнице. Због позиције астероида Карма можете се наћи у емотивној дилеми.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец у тригону са Марсом у петој кући доноси вам успех и новац ако ваше занимање има везе са креативним процесом или ангажманом у спорту. Прилагодите се новонасталим активностима на радном месту. Позив за излазак од Шкорпије.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Улазак Месеца у вашу кућу посла, под утицајем Марса из куће каријере, најављује могућност да преко неког земљаног знака постигнете договор о исплативом пословном аранжману. Допадате се некоме кога познајете преко посла. Несаница.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Изазовни аспекти Месеца у вашем знаку чине вас нервознијим, осетљивијим и нестрпљивијим. Могући проблеми са шефовима и трзавице на емотивном плану. Слободне Девице добијају позив за излазак од сентименталног Бика. Проблеми са притиском.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Астероид Викторија у вашем знаку прави сјајан аспект са Јупитером, доносећи вам успех на пољу креативног изражавања, али и познанство са неким на краћем путу у иностранству. Водите рачуна о томе шта и коме причате. Стомачне тегобе.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Наглашено поље каријере, до поднева, доноси нове пословне изазове али и промену планова. Позиција вашег владаоца Плутона у инконјункцији са Месецом, захтева прилагођавање потребама емотивног партнера. Проблеми са стомаком.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Наглашен знак Близанаца доноси вам сусрете и познанства са интересантним особама. Позиција Месеца у кући каријере најављује ове договоре о исплативим пословним аранжманима. Позив за излазак од особе коју дуго нисте видели.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Због напетог аспекта који Месец образује са Плутоном у кући посла, избегавајте расправе са сарадницима и колегама. Новац вам притиче преко паралелног посла. Неко ко стиже са дужег пута, жели да се што пре види с вама. Осетљив желудац.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Инконјнукција између Месеца и ретроградног Плутона у вашем знаку и Месеца, доноси вам ванредне трошкове, нарочито ако ваше занимање има везе са пружањем услуга. Један Ован жели да привуче вашу пажњу. Проблеми са зглобовима.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Због Месеца који је данас под утицајем Нептуна из вашег знака и ретроградног Плутона, водите рачуна да вас неко не обмане или превари. Сусрет са старом симпатијом која није престала да мисли на вас. Проверите крвну слику.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
МУЖА ИСПОЛИВАЛА КЉУЧАЛОМ ВОДОМ: Умро у најгорим мукама - када се открило зашто, људи тражили њено ослобађање

МУЖА ИСПОЛИВАЛА КЉУЧАЛОМ ВОДОМ: Умро у најгорим мукама - када се открило зашто, људи тражили њено ослобађање

ИМЕ Коринe Смит многи повезују са женом која је одлучила да свесно жртвује себе због терора који су преживела њена деца, други је ипак зову бескомпромисном убицом.

22. 07. 2024. у 17:39

Коментари (0)

НАЈВЕЋА ТРАНСФОРМАЦИЈА Како је Фахрета постала Брена - Саша доживео шок кад ју је видео: Ово неће ваљати...