РУСКИЊУ ПИТАЛИ КАКО ЈЕ У СРБИЈИ, А ОНА СВЕ ШОКИРАЛА ОДГОВОРОМ: Коментари непрестано пљуште (ВИДЕО)

Novosti online

29. 01. 2023. у 17:33

СТРАНЦИ који не познају најбоље географију Европе често мешају Србију и Сибир, па у ту рачуницу понекад додају и Сирију, а у прилог томе говоре бројне ситуације када нас је неко упитао одакле смо и да ли је ту много хладно.

РУСКИЊУ ПИТАЛИ КАКО ЈЕ У СРБИЈИ, А ОНА СВЕ ШОКИРАЛА ОДГОВОРОМ: Коментари непрестано пљуште (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин/ТикТок

Ипак, да се то не дешава само Србима, показала је певачица Полина која долази из Сибира и која је веома популарна на друштвеним мрежама.

Један пратилац замолио да каже нешто више "о својој земљи" Србији, а певачица му је тада понудила објашњење о томе одакле је она:

- Па, сигурна сам да је Србија прелепа земља. Међутим, заиста не могу да ти кажем много око тога зато што никада нисам била тамо. Ја сам из Сибира, не из Србије.

Фото: Принтскрин/ТикТок

У коментарима који су наступили, јавио се велики број људи из наше земље, који су потврдили да им се ово дешава у иностранству, додајући да се уз мешање Србије и Сибира, понекад у све увуче и Сирија.

- Као Србина који студира у Америци, увек ме питају о Сирији и Сибиру, понекад одговорим на њихово питање јер сам посетио обе земље - написао је један корисник.

Следећи коментар био је везан за сличну тематику.

- Као неко из Србије, могу да кажем да нас увек питају да ли је хладно у Сибиру и онда објашњавамо да смо ми из Србије а не из Сибира - написала је ова корисница.

- Поздрав из Србије. Увек се мучимо са странцима и објашњавамо разлику између Србије и Сибира - гласио је коментар још једне кориснице.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НЕВЕРОВАТНА РЕАКЦИЈА ОЦА ЗЛОСТАВЉАНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ Новости сазнају: Није чак ни питао за дете

НЕВЕРОВАТНА РЕАКЦИЈА ОЦА ЗЛОСТАВЉАНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ "Новости" сазнају: Није чак ни питао за дете

У ПРОСТОРИЈАМА Првог основног јавног тужилаштва у Београду саслушан је осумњичени Урош Пашајлић, који је осумњичен да је држао заточену ћеркицу од осам година у стану на Звездари.

30. 03. 2023. у 14:00

БОЈКОТУЈУ И ФАРБУ ЗА КОСУ: Наставља се срамна кампања Приштине против куповине српских производа на Косову и Метохији

БОЈКОТУЈУ И ФАРБУ ЗА КОСУ: Наставља се срамна кампања Приштине против куповине српских производа на Косову и Метохији

НА Косову и Метохији наставља се кампања против куповине производа из Републике Србије и сада је, након спотова и протеста, покренут и сајт "Бојкото 860", који позива на бојкот српских производа.

30. 03. 2023. у 14:08

Коментари (8)

ГЛАВНЕ ТАЧКЕ НОВЕ СПОЉНЕ ПОЛИТИКЕ РУСИЈЕ: Подривање темеља америчке доминације у свету, нагласак на сарадњи са две силе