НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 27. НОВЕМБРА ДО 4. ДЕЦЕМБРА: Овнове чека озбиљна свађа са вољеном особом, Рибама и раскид ако се залете

Астролог Сузана Бан 064/1366885 www.astrosvastara.com

26. 11. 2022. у 21:00

САЗНАЈТЕ шта вам недељни хороскоп предвиђа за наредну недељу од 27. новембра до 4. децембра, шта вас чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље.

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 27. НОВЕМБРА ДО 4. ДЕЦЕМБРА:  Овнове чека озбиљна свађа са вољеном особом, Рибама и раскид ако се залете

Фото Shutterstock

 За потпунију астролошку слику осим што пратите хороскопски знак у коме вам је Сунце, проверите шта вам пише у подзнаку (асценденту).

Фото: Free Images Pixabay

ОВАН (21.3 - 20.4)

Посао Приводите крају многе заостале послове којима сте се мучили извесно време. Коначно се назире епилог нечега на чему сте дуго радили. Повољно је време за истраживање и учење. Извесна је и могућност да вам стигне понуда да се прикључите неком новом пројекту где бисте се у потпуности исказали јер ваша комуникативност и убедљивост за тај посао може бити драгоцена.

Љубав Због незадовољства на љубавном плану могућ је озбиљан сукоб између вољене особе и вас. Прави узрок свега лежи у томе што сте, већ неко време, однос свели на дописивање и телефонске разговоре који су се стално завршавали недоречено. Време је за искрене разговоре.

Здравље Чувајте се прехладе.

Фото: Free Images Pixabay

БИК (21.4 - 21.5)

Посао Стижу промене у чијој сте реализацији имали значајну улогу. Стрпљење вам тренутно није јача страна па су извесни тензија и нерасположење. Неопходно је да ствари задржите под контролом и обуздате темперамент, у супротном вам следе озбиљни стресови. Уколико се нађете у прилици да потпишете нека документа, будите опрезни јер су могући превиди.

Љубав Вољена особа од вас очекује нешто што је вама неразумљиво. Размишљате о конкретним корацима како бисте уобличили и озваничили љубавну везу. Не доносите одлуке под таквим притиском ако нисте сигурни да је то оно што желите, у противном, брзо ћете зажалити.

Здравље Бронхитис.

Фото: Free Images Pixabay

БЛИЗАНЦИ (22.5 - 21.6)

Посао Добијате вести које су важне за ваш даљи развој. Свесни сте да је пред вама напоран период на готово свим пољима. Пуни сте енергије и воље, а борбени дух и оптимизам учиниће вас још јачим. Уложићете много труда, али на крају ћете бити задовољни резултатима. Осим тога, пред вама је период током кога ћете почистити све заостале послове којима се, већ месецима, бавите.

Љубав Главна тема у вашем љубавном животу, ових дана, су нечије лажи или прећуткивања. Неизвесност исхода може проузроковати велику непријатност због које ћете се осећати чак и болесно. Не пецајте се на сваку провокацију, савладајте страхове јер је новонастала криза пролазног карактера.

Здравље Проблеми са синусима.

Фото: Free Images Pixabay

РАК (22.6 - 22.7)

Посао Пред вама је важна лекција којом морате да савладате нестрпљење, вашу главну особину која често ради против вас. Верујете у своје интелектуалне моћи, али исто тако морате бити свесни да је нереално да сте увек ви у праву. Велики планови и амбиције могу бити заустављени неочекивано неповољном одлуком који вашу идеју искључују у старту.

Љубав Наглашено сте емотивно узнемирени па вам аспекти ових дана додатно отежавају да сачувате мир. Вољена особа вас, наизглед безазленим коментарима, додатно дестабилизује па то прети да прелије ионако већ напуњену чашу. Атмосфера јесте непријатна, али је и пролазна.

Здравље Преконтролишите вид.

Фото: Free Images Pixabay

ЛАВ (23.7 - 22.8)

Посао Покушали сте, на брзину, да разрешите неку ситуацију па сте се сада нашли у наизглед тешкој ситуацији. Да бисте ублажили последице, добровољно преузмите одговорност и разрешите проблем. У вези тога вас очекује разговор током кога вам неће бити пријатно. Ипак, добићете нову шансу ако спремно поднесете критику и понудите логично објашњење.

Љубав Ово је један од оних периода када вам се чини да је најбоље да се повучете и одложите сваку реакцију. Прави разлог таквом расположењу је у томе што вас мучи велика неодлучност због које не успевате да се определите и донесете праву одлуку којом бисте решили све дилеме.

Здравље Контролишите крвни притисак.

Фото: Free Images Pixabay

ДЕВИЦА (23.8 - 22.9)

Посао Импулсивно реагујете, због тога се компликују односи с околином. Не намећите свој став јер неће проћи. Истовремено, не коментаришите људе који нису присутни да се не бисте касније извињавали. Поведите рачуна о својој физичкој кондицији, јер неуредан живот и премор узимају маха. Уколико се не зауставите, предстоји вам озбиљан пад енергије и прехлада.

Љубав Окружени сте људима које привлачи ваша позитивна енергија. Због пристојне финансијске ситуације у могућности сте да за њих организујете забаву. У заносу доброг расположења може вам се догодити да заборавите на свог партнера и чињеницу ко вам је стварно прави пријатељ.

Здравље Хроничан умор.

Фото: Free Images Pixabay

ВАГА (23.9 - 22.10)

Посао Ваша преосетљивост долази до изражаја. Оптерећујете се мишљењима других људи док, истовремено, радите по свом нахођењу. Крајњи је час да се определите - или ћете играти како други свирају, или ћете игнорисати шта други људи говоре. Финансијска ситуација се стабилизује, уз то вам стиже и вест која вас може забринути. Ових дана се више одмарајте и будите умерени у свему.

Љубав Уз мало више стрпљења могли бисте да решите емотивне проблеме са партнером, али не очекујте да вам он прочита мисли. Морате бити искрени, јасни и гласни. Било какво скраћено комуницирање и кратке поруке могу бити узроци неспоразума које ћете касније тешко разјаснити.

Здравље Несаница.

Фото: Free Images Pixabay

ШКОРПИЈА (23.10 - 22.11)

Посао У првом плану су финансије јер су изостали резултати на које сте рачунали. Ово је период стагнације, па је за вас боље да се правовремено припремите. Стрпљење и упорност вам нису јача страна, а ових дана су вам тако неопходни. Не покушавајте да по сваку цену спроведете своје замисли у дело, погрешно је време за то. Не брините, ускоро ће се све покренути.

Љубав У центру пажње је партнер, из неког разлога њему је, ових дана, потребна додатна подршка и ваша пажња. Од вас се очекује велика толеранција, а то вам не полази за руком. Вишак тензије утрошите на физичке активности, тиме ћете разбистрити мисли и успут смислити нову стратегију.

Здравље Проблеми с варењем.

Фото: Free Images Pixabay

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21.12)

Посао Имате превише идеја како да унапредите свој живот, али ниједна није довољно јака да бисте се коначно одлучили. У том маштању пролази време, а у овом периоду је важно да схватите колико је тога већ пропуштено. Можда је неко присвојио ваш план и увелико га спровео у дело. Уколико имате неке недефинисане односе, време је да их рашчистите.

Љубав Запљускују вас емоције, толико да не знате шта бисте с њима. Кад немате где да је каналишете, тензију почињете да преносите на околину. На удару је вољена особа, а знате да немате разлога за то. Својим променљивим расположењем можете непотребно урушити односе.

Здравље Чувајте грло и гласне жице.

Фото: Free Images Pixabay

ЈАРАЦ (22.12 - 20.1)

Посао Проналазите начин како бисте оправдали разлоге због којих се још увек налазите на месту с кога су многи ваши сарадници одавно отишли. Труд ће бити награђен али због претеране жеље да нешто истерате до краја, резултат вам на крају постаје небитан. Ових дана до вас долази важна вест која битно може утицати на исход ваших пословних планова.

Љубав Осећате се као да сте под сталном контролом, а то је у потпуној супротности с вашим темпераментом. Вољеној особи је потребна подршка и нема довољно разумевања за вашу мрзовољу. Ових дана свака превише озбиљна тема може да прерасте у отворен сукоб.

Здравље Болови у костима.

Фото: Free Images Pixabay

ВОДОЛИЈА (21.1 - 19.2)

Посао Све више размишљате о могућностима да покренете неки приватни посао. Лоша атмосфера у окружењу може да издвоји екипу људи са којом је самостални бизнис могућ. Не заборавите да тамо где интерес влада, љубав и саосећајност изостају. Ако пронађете задовољство у раду, ослободићете се грча а самим тим и непријатне потребе да нешто на брзину промените.

Љубав Размишљате о далеким путовањима. Духом сте далеко од места боравка па би било пожељно да се тргнете, у противном, следи вам болан повратак у реалност. Расејани сте, није добар тренутак за било какве коначне одлуке, нарочито ако се односе на породичне или љубавне односе.

Здравље Алергије.

Фото: Free Images Pixabay

РИБЕ (20.2 - 20.3)

Посао Све око вас се мења али ви остајете по страни. За вас је то окидач да вас обузму страхови и преиспитивање да ли сте нешто погрешили. Не брините, то што вас нико не прозива није рђав знак, напротив. За вас је добро што тренутно никоме не сметате. Ослоните се искључиво на своје способности и будите опрезни, очекују вас и потешкоће с претпостављеним лицима.

Љубав Недеља почиње великим плановима. Ловите сваку прилику како бисте поново наметнули своју доминацију вољеној особи. То вас може суочити с новим компликацијама у вашем односу. Ако томе не одолите, следи озбиљан конфликт, а некима чак и раскид везе. Не залећите се.

Здравље Будите умерени у храни и пићу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ЗАШТО НИСАМ НИШТА ПОТПИСАО? Председник објаснио: Радићемо на имплементацији до наших црвених линија

ЗАШТО НИСАМ НИШТА ПОТПИСАО? Председник објаснио: Радићемо на имплементацији до наших црвених линија

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић објаснио је због чега није потписао ништа, али да је Србија спремна да ради на имплементацији до својих црвених линија.

19. 03. 2023. у 11:19

Коментари (0)

ТРАГЕДИЈА ГЛУМЦА: Убијена хицем у потиљак - стан запаљен, све је било до детаља испланирано