КИНЕЗ НАПРАВИО НАЈШИРИ АУТОМОБИЛ НА СВЕТУ: Обичан модел претворио у "чудо невиђено", у њега стаје и до 10 особа (ВИДЕО)

Novosti online

23. 09. 2022. у 22:31

КИНЕСКО тржиште је резервисано за бројне моделе аутомобила који у Европи или у остатку света нису доступни.

КИНЕЗ НАПРАВИО НАЈШИРИ АУТОМОБИЛ НА СВЕТУ: Обичан модел претворио у чудо невиђено, у њега стаје и до 10 особа (ВИДЕО)

Фото: Принтксирн

Тако Volkswagen у Кини продаје "lаmando L", спортскију верзију тамошње "jette", као што је "aртеон" атрактивније издање "passta". "Ламандо" се промовише као веома комфорно породично возило, али је један КИнез мислио да то није довољно. Зато се одлучио на прераду да би добио својеврсно XL издање. У ствари, ради се о повећању на 5XL, што му је сада и званично име. И да, овај аутомобил заиста постоји, а то потврђују и бројни снимци.

Аутомобил је проширен на једном боку, али је задржана симетричност. Једино отворено питање је како је конципиран погон. Судећи по брзини којом се креће, то поглавље није у потпуности апсолвирано. Занимљиво је да је аутомобил растао искључиво у ширину, и то готово двоструко. Са стартних 1.831 мм ширина аутомобила је нарасла на непуна три метра.

Поглед у кабину открива додатна седишта, па је сада капацитет кабине осам особа. Власник тврди да без икаквих проблема у кабину стане и десет особа. Мора се признати да је модификација изведена врло квалитетно. Човек би помислио да је "lamano 5XL" стигао директно из фабрике.

(Index.hr)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

Двојезичне државне школе све траженије, а једна се ускоро отвара и у Београду на води!