ПОЧИЊЕ 45. САЛОН АРХИТЕКТУРЕ - "САЛОН ДИЈАЛОГА": Новина - награда публике

М.А.К.

28. 03. 2023. у 18:04

НАЈЗНАЧАЈНИЈА национална годишња смотра из области савремене архитектуре, 45. Салон архитектуре, ове године ће се одвијати под именом "Салон дијалога", у Музеју примењене уметности, од 28. марта до 29. априла.

ПОЧИЊЕ 45. САЛОН АРХИТЕКТУРЕ - САЛОН ДИЈАЛОГА:  Новина - награда публике

Фото промо

У сарадањи музеја и Асоцијације српских архитектонских пракси, манифестација основана 1974. ће до 30. априла пружити свеобухватни пресек националне продукције, уз учешће аутора са међународне сцене и из региона.

У оквиру такмичарског програма биће додељене награде, признања и похвале у традиционалним категоријама, као и Гран-при (Grand Prix), а од ове године Салон је увео новину: награду публике и признање Салона које додељује Савет. Изложбена поставка је ревијална, а програмски концепт састављен је од више предавања и панела који живо прате концепт дијалога. Аутори концепта су чланови Савета - Биљана Јотић, директорка МПУ, и архитекте Реља Петровић, Предраг Милутиновић, Данило Дангубић и Милка Гњато.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)

НЕКЕ НАМИРНИЦЕ СТРОГО ИЗБЕГАВАО: Како је Тесла чувао здравље - чудио се шта све људи радо једу