ПРЕМИЈЕРНО БРИТНОВЕ "ИЛУМИНАЦИЈЕ": Концерт камерног оркестра СНП у Београдској филхармонији

В.В.С.

01. 12. 2022. у 13:47

ЦИКЛУС песама Бенџамина Бритна "Les illuminations", уз камерни оркестар Српског народног позоришта и сопрана Марију Јелић, биће на репертоару у суботу, 3. децембра, у Сали Београдске филхармоније.

ПРЕМИЈЕРНО БРИТНОВЕ ИЛУМИНАЦИЈЕ: Концерт камерног оркестра СНП у Београдској филхармонији

фото:Марија Ердељи

На програму ће се наћи и Бритнова "Једноставна симфонија" (Simple Symphony, оп. 4) и употпунити ово музичко вече. Диригент је Марчело Мотадели из Италије (који у својој богатој биографији има запажене наступе и у опери у Тел Авиву, Римској опери, операма широм Италије, Хрватске, Румуније) први пут ће дириговати у Србији.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НАМА ЈЕ СРБИЈА СВЕТИЊА, А ЊИМА ПОСЛОВНИК: Јака порука председника Вучића након хаоса који је правила опозиција

НАМА ЈЕ СРБИЈА СВЕТИЊА, А ЊИМА ПОСЛОВНИК: Јака порука председника Вучића након хаоса који је правила опозиција

РАЗЛИКА између нас и њих је што је нама Србија светиња, а њима пословник. Ми смо показали да смо спремни и да чујемо и саслушамо све, а они нису у стању да чују ништа. Када год мисле да ће неког да заплаше, они морају да погледају себе у лице. Срећом, такве кукавице Србију не воде и никада је неће водити.

02. 02. 2023. у 13:42

ВИ ЈУНАЦИ ДА МЕ БИЈЕТЕ Вучић оштро против опозиције - Надали су се капитулацији, сад кад виде да тога нема, пропало им је све

"ВИ ЈУНАЦИ ДА МЕ БИЈЕТЕ" Вучић оштро против опозиције - Надали су се капитулацији, сад кад виде да тога нема, пропало им је све

У СКУПШТИНИ Србије данас је дошло до инцидента када су након скандирања посланици опозиционих странака прекинули обраћање председника Србије Александра Вучића.

02. 02. 2023. у 14:04

Коментари (0)

СВЕЧАНО ПРЕСЕКАО ВРПЦУ: Ћустићева жена се породила код куће - старији син присуствовао