ПРИЧАО О ЕМПАТИЈИ, А ЋЕРКУ ДРЖАО ЗАТОЧЕНУ ДАНИМА: Објава оца из пакла на друштвеним мрежама шокирала све (ФОТО)

Novosti online

02. 04. 2023. у 10:08

УРОШ Пашајлић који је своју ћеркицу (8) држао у штрокавом стану на Звездари, само 13 дана пре него што да је бивша девојка пријавила за насиље, на свом Фејсбук профилу објавио је слику на којој пише колико је битан рад на себи како би се побољшала ефикасност и емпатичност у међуљудским односима.

ПРИЧАО О ЕМПАТИЈИ, А ЋЕРКУ ДРЖАО ЗАТОЧЕНУ ДАНИМА: Објава оца из пакла на друштвеним мрежама шокирала све (ФОТО)

Фото: Новости/Д. Миловановић

Наиме, отац из пакле стварао је лажну слику о себи на друштвеним мрежама. Урош ни на једном свом профилу нема слику ћеркице, те његови пратиоци нису имали појма шта се крије иза затворених врата његовог стана.

Фото: Принтскрин/Фејсбук

Он је на свом Фејсбук профилу објавио слику на којој пише "Читај себе, не људе око себе" уз опис - "самосвест и самоодраз су битни за лични раст и развој. Дајући приоритет сопственом разумевању од себе, можемо постати више емпатични, саосећајнији, и ефикаснији у нашим односима са другима".

Покренута контрола институција

Заштитник грађана је по сопственој иницијативи, а на основу објава у медијима да је у београдском насељу Миријево отац годинама држао своје дете у изолацији у стану у лошим хигијенским условима, али и да је породица од рођења детета на евиденцији Градског центра за социјални рад Београд, покренуо поступак контроле законитости и правилности рада шест надлежних органа.

Фото: Д. Миловановић

Подсетимо, језив случај злостављања детета откривен је када је Београђанка И. Л. пријавила полицијској станици Палилула да ју је муж Пашајлић брутално тукао, као и да већ дуже време држи своју ћеркицу као роба. Жена је имала видљиве повреде, а према првим информацијама изјавила је да ју је невенчани супруг главом ударио у нос и да је тако задобила прелом.

- Она је испричала да ју је ударио главом у главу и да мисли да јој је сломио нос. Тада је испричала и да он држи ћеркицу од осам година годинама затворену у стану на Звездари. Ћеркицу је, како је навела И. Л, осумњичени добио у браку са другом женом - каже извор "Блица".

БОНУС ВИДЕО: ДЕТАЉИ ПОЖАРА У КИКИНДИ: Настрадале особе живеле у кући кратко, познат и узрок

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

ЗАМАЛО СНИМИО СВОЈУ СМРТ: Босанац преживео удар грома - хтео да сними невреме (ВИДЕО)