ТРАГИЧНА СУДБИНА МАЈКЕ ПЕТОРО ДЕЦЕ: Андреа трпела терор и у првом браку - нови партнер је претукао насмрт

Новости онлајн

29. 03. 2023. у 17:10

АНДРЕА К. (35), коју је пре два дана у Јагодини убио емотивни партнер Бојан М. (46), доживљавала је насиље и у првом браку од стране свог супруга Д.К.

ТРАГИЧНА СУДБИНА МАЈКЕ ПЕТОРО ДЕЦЕ: Андреа трпела терор и у првом браку - нови партнер је претукао насмрт

Фото: Друштвене мреже

Андреа је мајка петоро деце, коју има из првог брака, а како причају њени познаници била је у процесу развода од супруга Д.К, пише "Блиц". 

Пријавила супруга због насиља

- Утврђено је да су према супругу сада покојне А.К., Д.К. из Јагодине изрицане хитне мере сходно Закону о спречавању насиља у породици, где се као жртва јавља његова супруга, сада покојна А.К. из Јагодине - саопштили су из Основног јавног тужилаштва у Јагодини.

Кобне ноћи, Андреа је била у стану свог партнера Бојана, а како се сумња, након свађе, насилник је насрнуо на жену и претукао је до смрти. Деца у кобном моменту нису била са мајком.

Обдукција је одрађена, али се још увек чекају резултати.

Пријатељи убијене Андрее у шоку су због њеног убиства. Према речима њене пријатељице, ниједна жена, мајка, друг, пријатељ, сестра није заслужила такву смрт.

- Вест сам примила јутрос. Њега не познајем. Не знам ни где су деца. Могу само да кажем да је била једна добра душа, жена веселе нарави, добар друг и човек. Бог да јој душу прости, анђели с њом! - рекла нам је њена пријатељица.

Фото: Фацебоок

Убица малтретирао своју породицу

Наиме, Бојан већ има историју насиља, а био је пријављен за породично насиље према члановима своје породице.

- Провером кроз писарницу ОЈТ Јагодина утврђено је да су у ранијем периоду против Бојана М. из Јагодиине изрицане хитне мере сходно Закону о спречавању насиља у породици, али не према сада покојној А.К., већ против других чланова његове породице - саопштавају из Основног јавног тужилаштва у Јагодини.

Андреа је десета убијена жена у Србији од почетка године.

БОНУС ВИДЕО:

ЈЕЗИВА ТУЧА "ДЕЛИЈА" И "ГРОБАРА" НА НОВОМ БЕОГРАДУ: Нападнути док су играли кошарку

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

ЈАВНО тужилаштво за организовани криминал, као и браниоци који су ангажовани у новом поступку који се води против Дарка Шарића и других оптужених, како незванично сазнајемо, поднели су председнику Вишег суда у Београду захтев за изузеће судије Синише Петровића, који је постављен да са још двоје колега води главни претрес.

29. 05. 2023. у 14:03

Коментари (1)

ЂОКОВИЋ СЕ МАЛО НЕРВИРАО, АЛИ - УСПЕО! Новак преко америчког Србина до другог кола Ролан Гароса (ФОТО)