ЛЕЖАО ЈЕ НА БЕТОНУ, ГЛАВА МУ ЈЕ БИЛА РАЗБИЈЕНА Очевидац туче на Новом Београду: Дојурили су са дрвеним летвама, чула се вриска (ВИДЕО)

С. Ј. М.

23. 03. 2023. у 11:04

ЧУО сам буку, вриску и галаму, изашао на прозор и видео како неки младићи беже. Изашао сам одмах испред зграде, а неколико младића и деце је било баш повређено и претучено.

ЛЕЖАО ЈЕ НА БЕТОНУ, ГЛАВА МУ ЈЕ БИЛА РАЗБИЈЕНА Очевидац туче на Новом Београду: Дојурили су са дрвеним летвама, чула се вриска (ВИДЕО)

Foto: С.Ј.М

Ово нам прича комшија из Блока 63, где је синоћ код гаража зграде у Гандијевој 74 претучена група навијача Партизана. Он је први звао Хитну помоћ и полицију.

Како нам каже, група навијача Партизана из околних зграда у Блоку ту се код гаража увек окупљала и имали су и велику клупу где су седели.

- Синоћ око 23.15 чула се вика и туча са тог места. Кад сам сишао један момак је баш био повређен, лежао је на бетону поред улаза у гаражу и глава му је била разбијена - прича нам комшија. - И други су имали повреде, још један је ударен у главу и седео је на степеницама, а трећи се жалио на руку. Двоја кола Хитне помоћи су била и овог што је најтеже повређен првог су одвезли. Однели су га на носилима. Кажу да му је изгледа пукла лобања и да је критично.

Комшија нам каже још и да је навијача Партизана, који су седели, било до десетак, а да је нападача било бар 20. Дојурили су са дрвеним летвама и њима их ударали, а ови нису имали где да беже, јер је иза зид. Затим су сви нападачи отрчали и побегли у правцу паркинга и Војвођанске улице. Како комшија каже, цео напад трајао је око минут. 

Како се могло видети, и јутрос је било крви на бетону.

Полиција је, како смо сазнали, до три сата ноћас обављала увиђај и крај је био блокиран.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

БРУКА! Никола Јокић страшно извређан на америчкој националној телевизији, за ово би морао да се добије отказ! (ВИДЕО)