"НЕНО МОЈА, НЕ МОГУ ВИШЕ ДА ИЗДРЖИМ" У аутомобилу убице сестара са Бежанијске косе пронађена опроштајна порука (ФОТО)

З.У.

28. 01. 2023. у 12:28

ПРИПАДНИЦИ Министарства унутрашњих послова у Београду, у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом у Београду, расветлили су тешко убиство на Бежанијској коси и као извршиоца идентификовали Горана Ђокића (37), који је извршио самоубиство испред једне зграде на Бежанијској коси.

НЕНО МОЈА, НЕ МОГУ ВИШЕ ДА ИЗДРЖИМ У аутомобилу убице сестара са Бежанијске косе пронађена опроштајна порука (ФОТО)

Фото: Н. Скендерија

Он је, како се сумња, средином јануара ове године, из користољубља, у стану у Улици Марка Пола, убио рођене сестре Јелисавету (76) и две године старију Гордану. Оштрим предметом је усмртио Јелисавету, а ударцима по глави убио Гордану. Након извршеног кривичног дела, са собом је, како се сумња, однео мобилни телефон и платну картицу оштећених са које је подигао милион динара. 

У аутомобилу Ђокића пронађена је опроштајна порука. 

- Нено моја, не могу више да издржим. Плачем за свим што сам изгубио. Наше анђеле и тебе. За све сам ја крив. Чувај наше девојцице. Све вас волим пуно - део је опроштајне поруке Горана Ђокића. 

Подсетимо, тело Горана Ђокића пронађено је на паркингу у Партизанске авијације. У „фиајту“, уз мртвог Ђокића, били су пиштољ којим се убио и опроштајно писмо.

Незванично, у опроштајном писму признао је двоструко убиство. 

Наводно, он је упао у дугове и због тога је извршио овај злочин.

БОНУС ВИДЕО: 

ПСИМА СЕКЛИ ГЛАВЕ И ЗАМРЗАВАЛИ ИХ: Стравичне слике из борског прихватилишта за животиње

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

АМБАСАДОР Русије у Србији Александар Боцан-Харченко оценио је данас да је поклапање ескалације ситуације на Косову и Метохији са протестима у Београду „очигледан притисак“ на српско руководство и да је „циљ Запада промена политике Србије“.

03. 06. 2023. у 15:03

Коментари (0)

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!