ОПТУЖНИЦА ЗА ПРОДАЈУ КОКАИНА: Окривљени и продавци и купци

С. Ј. М.

01. 12. 2022. у 14:22

Више јавно тужилаштво у Београду подигло је данас оптужницу против тројице осумњичених за препродају кокаина и марихуане у Београду, као и против двоје њихових купаца. Срећко П, Бојан Ш. и Саша М. терете се за кривично дело Неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога извршено у групи, за које је запрећена казна затвора од пет до 15 година.

ОПТУЖНИЦА ЗА ПРОДАЈУ КОКАИНА: Окривљени и продавци и купци

Фото: Танјуг

Б.К. и Л.С. за кривично дело Неовлашћено држање опојних дрога, за личну употребу, за које им прети новчана казна или затвор до три године.

Оптужница је предата Вишем суду у Београду на одлуку о потврђивању, а тужилаштво је предложило суду и да Срећку П, Бојану Ш. и Саши М. продужи притвор да не би у кратком временском периоду поновили кривично дело.
Сумња се да су Срећко П, Бојан Ш. и Саша М. деловали као група у којој су имали дефинисане улоге и развијену структуру.
Дистрибуцију наркотика је, како се сумња, организовао Срећко П.
Наркотике су држали у изнајмљеним становима, на различитим адресама у центру Београда, одакле су возилима достављали и продавали дрогу крајњим корисницима.
Ухапшени су 2. августа овде године након обављене купопродаје и претреса више станова.
Од њих је заплењено укупно 426,59 грама марихуане и 1.5 килограма кокаина.
 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

СИН ми је добро, ушили су му рану али је још у болници. Иако је полиција ухапсила сву тројицу нападача, двојицу малолетника су пустили а оног старијег од 46 година су задржали. Страшно је то што су мог сина, који уопште није проблематичан, напали из чистог мира док је шетао пса.

04. 02. 2023. у 11:56

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

Коментари (0)

НОВИНАРКА ИЗ СИРИЈЕ ЗА НОВОСТИ Америка, Британија и ЕУ спречавају било какву помоћ: Мука ми је од Запада и свега што раде (ФОТО)