ЈЕЗИВЕ РЕЧИ ВУКОТИЋЕВОГ КУМА О ЗВИЦЕРУ: "Мораће да утврђују зубним картоном, надам се да му је глава просута"

Новости онлине

01. 10. 2022. у 08:49

ПОСЛЕ вести да је Радоје Звицер наводно упуцан у Панами, испред изнајмљене виле у којој је живео, на друштвеним мрежама се огласио и Ђурановић, кум недавно ликвирираног вође шкаљарског клана Јована Вукотића.

ЈЕЗИВЕ РЕЧИ ВУКОТИЋЕВОГ КУМА О ЗВИЦЕРУ: Мораће да утврђују зубним картоном, надам се да му је глава просута

Фото: Приватна архива

Ђурановић је славио на друштвеним мрежама. После првих Инстаграм сторија, огласио се још неколико пута после информација да је у току провера идентитета двојице мушкараца који су ликвидирани у Панама ситију.

Вукотићев кум тако пише: "Славимо, славимо овај диван дан!

Foto: Printskrin

Затим је објавио и принтскрин вести о убиству Звицера уз коментар:

"Шта су ти професионалне убице, и кућу му знају!"

Foto: Printskrin

После информација да идентитет убијеног треба да се утврди, Вукотићев кум је наставио да објављује нове сторије", па тако каже:

- Мораће да утврђују зубним картоном, надам се да му је глава просута - стоји на Инстаграму.

Фото: Инстаграм

Подсећамо, након незваничних сазнања да је синоћ после 20 часова у наводно упуцан вођа кавачког клана Радоје Звицер, огласио се адвокат породице Звицер који је те наводе демантовао.

- Демантујем као адвокат породице да је Радивоје Звицер убијен и рањен. Породица је видела натписе у медијима и да се не би дезинформације и даље шириле важно је да се зна да је мој клијент жив - рекао је Владимир Зарић адвокат породице Звицер.

БОНУС ВИДЕО: ТИТОВА ВИЛА ОД 50 МИЛИОНА ДОЛАРА - Погледајте како изгледа једна од најстаријих вила у Њујорку

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ПОЧЕЛА ОКУПАЦИЈА СЕВЕРА КОСОВА И МЕТОХИЈЕ: Курти послао више од 300 специјалаца на север; Београд има одговор

ПОЧЕЛА ОКУПАЦИЈА СЕВЕРА КОСОВА И МЕТОХИЈЕ: Курти послао више од 300 специјалаца на север; Београд има одговор

ВИШЕ од 300 Куртијевих специјалаца до зуба наоружаних пешке је, у пратњи бројних оклопних возила, умарширало синоћ из правца Јужне у Северну Митровицу и упутило се у правцу Бошњачке махале, сазнају "Новости". Аљбин Курти је очигледно кренуо у финални покушај окупације севера Косова и Метохије.

08. 12. 2022. у 20:54 >> 23:37

МНОГИ ЋЕ СЕ ИЗНЕНАДИТИ: Како се Његош заправо звао? Ословљавали су га са Петар и Раде, али је његово крштено име било другачије

МНОГИ ЋЕ СЕ ИЗНЕНАДИТИ: Како се Његош заправо звао? Ословљавали су га са Петар и Раде, али је његово крштено име било другачије

ВЛАДИКА ПЕТАР II Петровић Његош био је и остао упамћен као врло харизматична личност, маркантни владар, али и дубоко просветљена мисаона фигура о чему сведоче његова знаменита књижевна дела. Иако су у усменој традицији и писаној историји његов лик и дело опште познати, неки битни детаљи из његовог живота слабо су познати.

08. 12. 2022. у 18:51

Коментари (0)

КУРТИЈЕВА ПОЛИЦИЈА БАЦА ШОК БОМБЕ: Драма на северу Косова и Метохије