"ЛУПАО МИ ЈЕ ГЛАВОМ О ПЛОЧИЦЕ" Потресна исповест сестре познате тиктокерке - Његова мама се мешала у наш однос

Novosti online

29. 09. 2022. у 12:06

- МУЖ ме је претукао због свађе која је, као и сваког пута, избила око његове маме. Његова мама се мешала у наш однос, наговарала га је често против мене и моје маме, пречудно се понашала према њему. Свађали смо се данима, а синоћ ми је лупао главом о плочице.

ЛУПАО МИ ЈЕ ГЛАВОМ О ПЛОЧИЦЕ Потресна исповест сестре познате тиктокерке - Његова мама се мешала у наш однос

Фото: Инстаграм принтскрин/Uki Q

Овим речима почиње своју исповест Сара Х. (19), сестра познате тиктокерке Уне Каблар Уки Q, која тврди да ју је синоћ у породичном стану у Раковици брутално претукао супруг Дамјан (23). Како је тиктокерка Уна раније објавила на свом Инстаграм профилу, Дамјан је, после напада, Сару и њихову двомесечну бебу одвезао на Војномедицинску академију, где су дошле и њихове породице.

- Дамјана је мама често саветовала како да се понаша према мени, као да јој је сметало што има жену и дете. Он је синоћ током наше свађе почео да вређа моју породицу, па сам му узвратила и прокоментарисала нешто о његовој мами. Почео је да ме јури, дави по стану, а онда ме је бацио на плочице и ударао ми главом о исте - испрекиданим гласом говори повређена девојка.

Како каже, супруг, са којим је у браку од фебруара ове године, ту се није зауставио.

- Најмање 15 пута ме је ударио шакама у главу док се нисам онесвестила - наводи Сара.

Она објашњава да се овако нешто никада није догодило.

- Дешавало се да ме током свађе понекад гурне, али никада нисам имала никакве повреде. Узрок наших свађа је увек била његова мама - каже она.

Сара Х. током ноћи је на ВМА прошла кроз низ прегледа, а урађен јој је и скенер.

- Наша беба такође има модрице, а никада нисам ни посумњала да би могао да јој науди. Мислим да су те модрице настале дан раније, док ју је љуљао јер је много плакала и била нервозна. Дамјан је такође био нервозан и док ју је љуљао она је неколико пута јаче заплакала. Тада ми ништа није било сумњиво, јер беба често због грчева заплаче, али сада сумњам да јој је стезао гузу. Имала је повреде, гуза је била црна.

Подсетимо, Уна Каблар у својим објавама на друштвеним мрежама поделила је и слике сестриних повреда и рекла да су оне настале од удараца, а потом објавила и слику зета, као и места на коме ју је напао.

- Овде ју је тукао, понављам ударао њеном главом о ове плочице, док је била без свести коју је изгубила када је претходно давио док није остала без ваздуха. Ту је лежала, ишли смо до стана по основне ствари за Сару и бебу, па сам сликала.

Уки у својој објави на Инстаграму тврди да је њену сестру супруг након тога одвезао у Војномедицинску академију, а потом је, како даље наводи, побегао.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ЧЕМУ ЗАПРАВО СЛУЖИ РУЧИЦА У АУТУ: Видео запрепастио мреже: Нисам ово схватила за 42 године живота