"ЗА УБИЦУ НИКО НЕМА НИЈЕДНУ ДОБРУ РЕЧ ДА КАЖЕ" Мештани у шоку након злочина у Голупцу - жале за Марком који је убијен ашовом

Д. Н.

25. 09. 2022. у 22:14

ПОЛИЦИЈА у Голупцу ухапсила је А. М. (25) из Барича, због постојања основане сумње да је 24. септембра убио Д. С. (62), такође из овог села.

ЗА УБИЦУ НИКО НЕМА НИЈЕДНУ ДОБРУ РЕЧ ДА КАЖЕ Мештани у шоку након злочина у Голупцу - жале за Марком који је убијен ашовом

Фото Фејсбук

Према званичном саопштењу Полицијске управе Пожаревац, убиство се догодило у вечерњим сатима, у кући убијеног човека.

Осумњичени је, након свађе, мушкарцу старом 62 године, задао више удараца предметом налик на ашов, наневши му тешке телесне повреде од којих је овај преминуо приликом транспорта до Дома здравља у Голупцу, наведено је у саопштењу. Осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведен на саслушање Вишем јавном тужилаштву у Пожаревцу.

Мотив овог злочина још увек није познат, јер је истрага у току. Мотив није познат ни мештанима који су шокирани овим убиством.

- Убијеног смо сви у селу звали Марко, тако га је назвала његова баба и тај надимак му је остао. Много је био добар, сви у селу жалимо за њим. Живео је сам, а овај што га је убио, за њега нико од нас нема ниједну добру реч да каже - рекли су нам мештани. Неки кажу да је убијени једно време живео са мајком ухапшеног младића, па не знају да ли се ту крије мотив злочина.

Ово убиство није прво које се последњих година догодило у Баричу. Пре пет година, аустријски пензионер Божидар Дачић (77), након породичне свађе око имовине, хицима из пиштоља убио је сина Мирослава (57), супругу Раду (76) и шурака Павла Живковића (78), а снају Горицу (55) тешко ранио, након чега је извршио самоубиство у црквеној порти.

НИЈЕ У ПИТАЊУ КОРИСТОЉУБЉЕ?

Мештани кажу да убијени Д. С. нигде није радио, јер је био неспособан за рад. Они претпостављају да код себе није могао да има неку већу своту новца, нити било шта вредно у кући, на брду, где је живео, па не верују да би користољубље могло бити мотив злочина.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ДРАМА У АВИОНУ: Исус ми је рекао да отворим врата! Прогурала се поред особља и почела да вуче браву (ВИДЕО)