ОВО ЈЕ ОСУМЊИЧЕНИ ЗА УБИСТВО ВУКОТИЋА: Потврђено писање "Новости" - Звицер наручивао, рођак Радоје организовао ликвидације

Novosti online

21. 09. 2022. у 22:23

ПОСЛЕДЊЕ информације из Турске, везане за ликвидацију Јована Вукотића, наводног вође „шкаљарског клана“ потврдиле су писање „Новости“.

ОВО ЈЕ ОСУМЊИЧЕНИ ЗА УБИСТВО ВУКОТИЋА: Потврђено писање Новости - Звицер наручивао, рођак Радоје организовао ликвидације

Фото: Shutterstock/Приватна архива/Илустрација

За сада су потврђене сумње да је Радоје Звицер финансирао, а његов одбегли рођак Радоје Живковић (36) (који је ухапшен у Истанбулу) организовао ликвидацију Вукотића.

Претпоставља се да је за ликвидацију ангажована екипа из Београда и Црне Горе. Убице су пришле возилу у коме је био Которанин на мотоциклу, а сувозач је испалио смртоносне хице.

Вукотић је праћен месецима и његово убиство било је само питање времена.

Сазнања до којих су дошле „Новости“ говоре да иза овог, али и већине других ликвидација „шкаљараца“ стоје управо Звицер и Живковић.

Они се заједно са Слободаном Кашћеланом сумњиче за ликвидацију Барана Адиса Спахића и Дамира Хоџића, Милета Радуловића Капетана, али и за масакр у ресторану у Атини када су ликвидирани Игор Дедовић и Стеван Стаматовић, као и за смакнуће на острву Крф, где су убијени Алан Кожар и Ужичанин Дамир Хаџић.

Према добијеним информацијама за ликвидације које су извршене у Атини и н Крфу нападачи су добили два милиона евра, а један од наручилаца је наводно и Дарко Шарић.

Као извршиоци свих ових злочина помињу се екипе састављене од српских и црногорских младића. На то указују и недавна убиста, јер су црногорски истражитељи за убиство Милића Миња Шаковића 17. јуна ове године у Будви, осумњичили Луку Пилчевића (22) из Београда и Душка Танасковића (28) из Крагујевца.

Танасковић је, потом, крајем августа ухапшен на хрватском острву Паг и то као директни извршилац ликвидације Горана Влаовића. Обе жртве су довођене у везу са "шкаљарцима".

До сада је било упитно ко тачно стоји иза ликвидације Вукотића, пошто су у том криминалном миљеу честа подметања завађених екипа.

Которанин, Јован Вукотић, убијен је у возилу у коме се налазила његова супруга и ћерка, као и возач. Нико од њих није повређен.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

СИН ми је добро, ушили су му рану али је још у болници. Иако је полиција ухапсила сву тројицу нападача, двојицу малолетника су пустили а оног старијег од 46 година су задржали. Страшно је то што су мог сина, који уопште није проблематичан, напали из чистог мира док је шетао пса.

04. 02. 2023. у 11:56

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

СЛУЧАЈ из седамдесетих година прошлог века у Зеници остао је забележен као један од бруталнијих злочина у историји СФР Југославије.

02. 02. 2023. у 21:00

Коментари (0)

ЛАЖ ВЕКА: Како је говор једног Американца пре 20 година променио будућност Блиског истока