ПОДИГНУТА ОПТУЖНИЦА ПРОТИВ ПАНЧЕВЦА: Терети се да је претио и давио жену

Ј.Д.Љ.

18. 08. 2022. у 15:54

ОСНОВНО јавно тужилаштво у Панчеву поднело је надлежном суду оптужни предлог против А.Б. због сумње да је извршио кривично дело насиље у породици.

ПОДИГНУТА ОПТУЖНИЦА ПРОТИВ ПАНЧЕВЦА: Терети се да је претио и давио жену

Фото:З.Глигоријевић

Наиме, он се терети да је крајем јула у Панчеву, у породичној кући, под дејством алкохола вршио насиље над својом ванбрачном супругом, оштећеном М.М. којој је упућивао претње и давио је. Она је почела да виче, некако се отргла и побегла.

Након што је ухапшен, А.Б. је одређен притвор, а Тужилаштво сада тражи и да му се сити продужи до завршетка главног претреса, као и да се осуди на казну затвора од 6 месеци уз изрицање мера безбедности обавезног лечења алкохоличара.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

КАСНО МАРКО НА КОСОВО СТИЖЕ Милановић одговорио Пленковићу - Неке ствари почнете да радите на време или их не радите

"КАСНО МАРКО НА КОСОВО СТИЖЕ" Милановић одговорио Пленковићу - "Неке ствари почнете да радите на време или их не радите"

ХРВАТСКИ председник Зоран Милановић рекао је данас да је касно за промену изборног закона у БиХ јер су избори за неколико седмица, додајући да против учествовања хрватских војника у мисији ЕУФОР-а у тој земљи „постоји организовани отпор предвођен Немачком“.

24. 09. 2022. у 15:58

ОВО ЈЕ МЛАДИЋ КОЈИ СЕ ЗАПАЛИО ПРЕД ЂОКОВИЋЕМ: Откривено шта стоји иза језивих сцена самоповређивања на Лејвер купу

ОВО ЈЕ МЛАДИЋ КОЈИ СЕ ЗАПАЛИО ПРЕД ЂОКОВИЋЕМ: Откривено шта стоји иза језивих сцена самоповређивања на Лејвер купу

НА ЛЕЈВЕР купу у Лондону догодио се прекид меча између Стефаноса Циципаса и Дијега Шварцмана, након што су на центру терена виђене језиве сцене самоповређивања једног од гледалаца.

23. 09. 2022. у 20:25

Коментари (0)

ПОТРЕСНЕ СЦЕНЕ Сахрањен младић који је бринуо о 40 паса: Дао си живот за шапице! Злотвори ти више не могу ништа