БЛОКИРАН ДЕО ЗЕМУНА: Полиција трага за маскираним разбојницима

Novosti online

08. 08. 2022. у 22:17

ЗЕМУНСКА полиција трага за двојицом маскираних разбојника који су уз претњу бајонетом вечерас око 20 сати опљачкали продавницу мешовите робе

БЛОКИРАН ДЕО ЗЕМУНА: Полиција трага за маскираним разбојницима

фото: И.Митић

Разбојништво се догодило у Улици Акробате Алексић у овом београдском насељу када су двојица пљачкаша ушла у радњу и од престрављене раднице затражили да им преда дневни пазар.                     

- Један од разбојника са бајонетом у рукама ушао је у локал и од избезумљене раднице затражио новац из касе. За то време други осумњичени је стајао на вратима и чувао стражу. Преплашена жена извадила је из касе део дневног пазара и предала га у руке маскираном пљачкашу - каже извор из истраге.    

Након пљачке разбојници су побегли у непознатом правцу, а опљачкана жена је позвала полицију. За само неколико минута полицијске патроле стигле су испред продавнице.         

- Радница им је дала опис нападача након чега је полиција кренула у потеру за њима. Тај део Земуна је блокиран, а све у циљу лоцирања и хапшења осумњичених. Такође прегледани су и снимци камера за видео надзор које су снимиле сам моменат пљачке - додаје он. 

(Информер)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

УДАРИО ГРОМ У АЕРОДРОМ НИКОЛА ТЕСЛА: Обустављен саобраћај, оштећена писта, службе процењују штету

УДАРИО ГРОМ У АЕРОДРОМ НИКОЛА ТЕСЛА: Обустављен саобраћај, оштећена писта, службе процењују штету

ПОЛЕТНО слетну стазу београдског аеродрома "Никола Тесла" погодио је гром и том приликом направио оштећење, због чега су полетања и слетања авиона привремено обустављена, саопштено је са аеродрома.

27. 09. 2022. у 16:38

Коментари (0)

ПОСЛЕ ПРИЧА ДА ЈУ ЈЕ АРКАН ДОНЕО СА РАТИШТА: Тајна Цецине огрлице - огласила се ВЛАСНИЦА након више од 20 година