ПРЕЛИМИНАРНИ РЕЗУЛТАТИ ОБДУКЦИЈЕ: Милен се угушио на дну цистерне у фабрици "Вино Жупа" у Александровцу

С. Б.

21. 06. 2022. у 21:39

ПРЕЛИМИНАРНИ резултати обдукције тела Милена Луковића (58), радника који је, прошле недеље, нађен мртав на дну бетонске цистерне у фабрици "Вино Жупа" у Александровцу, указују на то да је извесно дошло до угушења, незванично сазнају "Новости".

ПРЕЛИМИНАРНИ РЕЗУЛТАТИ ОБДУКЦИЈЕ: Милен се угушио на дну цистерне у фабрици Вино Жупа у Александровцу

Фото: С. Бабовић

Коначан узрок смрти и све околности које су му претходиле биће познати након добијања званичног извештаја, али већ сада је познато и да нема сумњивих околности.

Истрагу о трагедији у којој је настрадао Луковић, а његов колега Иван Ђокић (38) повређен, води Основно јавно тужилаштву у Брусу. Претпоставља се да је сплeтом несрећних околности, искуснији радник завршио на дну суда за чување вина петнаестак минута пре него што је за њим кренуо и Ђокић. Како су "Новости" објавиле, тачан след догађаја биће познат након што пристигну коначни резултати обдукције, будући да ће се анализирати евентуални токсични утицај угљен-диоксида са дна бетонског суда, као и степен физичких повреда.

Радници су тог дана били упослени на рутинском прању цистерне, која је била празна. Обојица су брзо извучена, али Луковићу, нажалост, није било спаса. Млађи колега је задобио видљиве огуљотине по лицу и ране на потиљку, које су му зашивене.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

РУСИЈА ОДУШЕВЉЕНА СРБИМА: Оно што су навијачи репрезентације Србије урадили на Светском првенству распаметило Русе

РУСИЈА ОДУШЕВЉЕНА СРБИМА: Оно што су навијачи репрезентације Србије урадили на Светском првенству распаметило Русе

Фудбалска репрезентација Србије играла је против Камеруна у оквиру другог кола Светског првенства у Катару, а утакмица, која је учинила изузетно занимљивом ситуацију на табели групе Г, привукала је и приличну пажњу - у Русији.

29. 11. 2022. у 18:55

Коментари (0)

ВАЖНА ВИДЕО ПОРУКА: Да ли знате чему служи број 0800 011 011 (ВИДЕО)