ЗБОГ ЧЕГА ЈЕ ЉУБОМОРНИ МУЖ УБИО МИЛЕНУ: Полиција дошла до порука у телефону - сумње неосноване

Новости онлајн

24. 05. 2022. у 14:43

КРАГУЈЕВЧАНКА Милена М. (35), којој је у главу пуцао муж В. М. (40), прошлог понедељка, 16. маја, преминула је у Универзитетском клиничком центру, три дана након што су лекари констатовали да има „мождану смрт“, и од када су неповратно престале све мождане активности неопходне за одржавање живота.

ЗБОГ ЧЕГА ЈЕ ЉУБОМОРНИ МУЖ УБИО МИЛЕНУ: Полиција дошла до порука у телефону - сумње неосноване

Владимир и Милена / Приватна архива

Њој је тим хирурга у УКЦ Крагујевац истог дана када је повређена урадио вишечасовну операцију у намери да јој се спасе живот, али је, по свему судећи, временски период у коме је њен мозак био без кисеоника био превелики, па је дошло до трајног одумирања можданих ћелија.

Лекари су пробали да је оспособе да дише самостално, али су убрзо морали да је врате на апарате јер без њих није могла да одржи животне параметре, пише Информер.

Због њеног тешког стања одустало се и од превоза хеликоптером на ВМА у Београд, мада је тамо већ све било спремно за нову операцију.

Полиција проверила поруке

Иако је много претпоставки шта је био разлог да Владимир реши да убије своју жену, највероватније је, по свему судећи, то била његова болесна љубомора.

Он је, након што се предао полицији после бекства са места злочина, ухапшен истог дана и у среду приведен код Вишег јавног тужиоца, али није хтео да да исказ и искористио је законско право да се брани ћутањем.

Међутим, процурила је информација да је у полицији рекао да је то урадио јер је установио да је она у Немачкој нашла другог мушкарца.

Али провером порука из њеног мобилног телефона, показало се да су сумње биле неоправдане и да је преписка била искључиво на другарској основи.

Пољуљани односи

Иако праву истину нико не зна сем њих двоје, њихови пријатељи и рођаци су сложни у једном – да су њихови складни породични односи у последњих неколико месеци били пољуљани, као и то да су се свађали.

Неслагања су кулминирала како је Милена у Немачкој полако стајала на своје ноге, и како се ближио дан када је требало да направе породичне папире и да се сви преселе тамо. Иначе, људи који га добро познају, кажу да је муж био патолошки љубоморан у свим својим везама, и да су многе због тога и пуцале.

Сумњао је у све и свакога, и у својој глави често стварао потпуно нереалне и умишљене приче. Трагично страдала Милена биће сахрањена у среду, 25. маја, у Крагујевцу.

(Информер)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)