ОДЛОЖЕНО СУЂЕЊЕ ЗА ПУЦАЊЕ НА АДВОКАТА У РЕСАВСКОЈ: Оштећени у иностранству

С. Ј. М.

05. 10. 2022. у 13:53

СУЂЕЊЕ Николи Ивовићу и Николи Тутошу, осумњиченим за учешће у пуцњави на адвоката Марка Вујошевића 21. 1. 2021. године у Ресавској улици, када је рањен његов телохранитељ Стефан Шапурић, одложено је јуче у Вишем суду у Београду, јер нису дошли оштећени.

ОДЛОЖЕНО СУЂЕЊЕ ЗА ПУЦАЊЕ НА АДВОКАТА У РЕСАВСКОЈ: Оштећени у иностранству

Фото: Милена Анђела

Како је објаснила судија Ивана Рамић, Вујошевић се пре суђења јавио телефоном и казао да му је мајка дан раније примила позив да дође на претрес на којем треба да да изјаву и да му је то јавила увече, али да се он налази у иностранству.

Шапурићу по налогу суда полиција није успела да уручи позив, јер га нису нашли у стану на пријављеној адреси, а комшија им је рекао да он сад живи у Црној Гори и да повремено долази.

Иначе Ивовић и Тутош се налазе у притвору већ годину и по дана и ово је друго суђење заредом које се одлаже, јер оштећени нису дошли да у суду дају исказе.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

КУРТИЈЕВО ЛУДИЛО НЕ СТАЈЕ: Хитна помоћ упућена ка мосту у Митровици и насељу Три солитера (ФОТО)

КУРТИЈЕВО ЛУДИЛО НЕ СТАЈЕ: Хитна помоћ упућена ка мосту у Митровици и насељу Три солитера (ФОТО)

ПОСЛЕ изненадног десанта такозване косовске полиције и представника Централне изборне комисије на зграду Општине у Зубином Потоку, Аљбин Курти неславно је окончао свој сулуди чин чији циљ је био да Србе на северу Косова и Метохије и физички натера да изађу на његове лажне изборе.

06. 12. 2022. у 15:22 >> 15:25

Коментари (0)

СУЂЕЊЕ НИКИТОВИЋУ ЗА УБИСТВО НА БАТАЈНИЧКОМ ДРУМУ: Контрадикторне изјаве - оптужени тврди да је лежао и ножем избо колегу, а вештак супротно